Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policajt sa stáva obeťou nočného prepadnutia a únosu. Precitá v tmavej kobke kdesi v podzemí a čoskoro spoznáva aj svojich väzniteľov - záhadného doktora a jeho násilného pomocníka. Obeť čakajú ťažké časy, a to ešte netuší, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť. Podarí sa mu dostať sa na slobodu skôr, než bude neskoro? (muti)

(více)

Recenze (36)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už z traileru bylo jasné, že "Victim" bude z té sorty úchylných nezávislých filmů jako Human Centipede nebo Deadgirl. A opravdu je tomu tak. Nemůžu říct, že by se mi tyhle snímky přímo líbily, ale v případě, že jsou slušně natočeny, na mne působí silněji než většina komerčních žánrových blábolů poslední doby, což rád ocením mírným nadhodnocením. PS: Dr. Heiter zůstává nepřekonán, ale i zdejší doktůrek s vizáží pedofilního nacistického kněze měl něco do sebe. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to veľmi podobné ako Human Centipede, dokonca by som povedal, že aj kvalitami je to na tej istej úrovni. Akurát s jedným rozdielom: Zatiaľ čo H.C. sa koncentruje predovšetkým na zvrátenosti, toto je skôr psychologický horor. A funguje naozaj veľmi presvedčivo. Čo je však trošku škoda - nečakajte veľa krvi, nečakajte brutalitu ani perverznosti (náznaky sa tam nájdu, ale to mi nestačí, preto nemôžem dať plný počet). Malo to však celkom zaujímavé rozuzlenie a k mojej spokojnosti prispel aj celkom dobrý výber pána doktora. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Milá úchylárna připomene nejvíce ze všeho Cronenbergovy počiny, kterýžto je rovněž posedlý šílenými doktory a experimenty s lidským tělem. Jednu chvíli jsem si pomýšlel i na motiv z Psycha, ale nakonec se ukázalo vše trochu jinak. Když se ocitnete v rukou dvou psychopatů, z nichž jeden je chirurg, pak vás nečeká nic dobrého. I když kdo ví, třeba byl vězeň nakonec spokojený. Psychologické drama šetří otevřeným násilím, byť na práci skalpelu a břitvy dojde, což vůbec nevadí, jelikož film se tentokrát bez gore obejde. Pomsta chutná sladce... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Téměř celý film jsem marně přemýšlel, pročpak zručný doktůrek a jeho poskok George vyráběli blondýnku z muže a ne z blondýnky a v samém závěru došlo na vysvětlení. Film je zřejmě určen výhradně lidem s výbornou fantazií, neboť v celém jeho průběhu nejsou vidět intimní operované pasáže a divák tak nemá možnost posoudit, o jak moc zručného doktůrka se jednalo. Spousta otázek tedy zůstala nezodpovězena. Kupříkladu to, jestli doktor své oběti pouze ufiknul pyj a nebo jestli se z pyje pokusil vyrobit něco, co by mohlo připomínat vulvu. Na film jsem se byl nucen podívat v původním anglickém znění bez titulků, protože mi je nikdo nechtěl vyrobit a já jsem v tomhle ohledu lehoulince líný. Nakonec se nejednalo o komplikovanou angličtinu, ale spíše o fráze ve smyslu ,,Help!" a podobné. 2* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kam až môže siahať otcovská láska k dcére , o ktorú prišiel faynovým štýlom ? Ak vynechám všetky zverské odvetvia , ktoré už nasnímané boli , pravdepodobne by regulérnou filmovou hranicou mala ostať táto. Tentokrát uteká o psycho - perverziu , ktorá dá v tomto snímku zabrať všetkým zúčastneným . Tu sa nerieši gore / hektolitre smrteľne vážne namixovanej červene a práve v tom je jeho sila. Každopádne " VICTIM " odhryzol pár článkov " stonožke " ( Human C. ).Tu šlo totiž o držku , menej groteskne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama