Reklama

Reklama

Doctor Who: The Infinite Quest

(seriál)

Obsahy(1)

Doktor a Martha Jones putují prostorem a časem v závodě proti největšímu despotovi galaxie Baltazarovi, aby sledovali složitou stopu vodítek k odhalení polohy legendární ztracené vesmírné lodi Infinite, která podle mýtu může poskytnout komukoli to, po čem jeho srdce touží. (JiriLan)

Recenze (11)

kinej 

všechny recenze uživatele

Být tento animák spíše hraný, byl by to whoviánský standard, tj. v rámci seriálů stále nadprůměr. Příběh není špatný, ale právě díky animované podobě chybí této epizodě Tennantovo živelné herectví, jež samo o sobě utáhne i slabší díly, jsou-li nějaké v tomto geniálním seriálu nějaké. Takže právě zvolená forma je největším mínusem a je škoda, že se z nadějného námětu nevytěžilo více. Navícm když už se tedy někdo rozhodl pro animaci, jejíž možnosti jsou nekonečné, mohl předvést větší spektákl. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na Tennantovo období v Doctor Who těžký podprůměr ve srovnání s hranými díly, vysloveně úlitba pro děti se spoustou akce a dosti jednoduchého humoru. Na druhou stranu - z dětských animáků kolem Doctor Who je toto ještě asi ten nejsnesitelnější. 5/10 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem si musel na ten fakt, že je příběh DW animovaný, zvykat, ale jak jsem se do toho dostal, už jsem nemohl odtrhnout oči. Velkým plusem je samozřejmě dabing, kdy Doctora i Marthu dabují jejich herečtí předobrazy (a oba se s touto rolí poprali parádně). I samotný děj je, na animáč, opravdu zajímavý a poutavý. A nakonec i na tu malinko jebnutou animaci přijde člověk po čase na chuť. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna, kdy doktor nezachraňuje Zemi nebo jinou planetu, ale je vlastně na cestě za "pokladem". Kovoví ptáci jsou bezva, ale animace je jinak velice slabá. 70 % ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Klasická 2D animace není v tomhle Doctorově starším kresleném kousku tak klasická a i když je lepší (dle mého názoru) než v mladším Dreamlandu, stejně byla celá taková prapdoivná a nedokázala mě pořádně vtáhnout. Jinak Martha Jonesová tady byla ještě otravnější než v seriálu, takže to celé zachraňuje zase jen Tennant, jehož Doctor je tentokrát... no, řekněme jiný, nudnější... Příjemným zpestřením byl také Anthony Head, respektive jeho poměrně charismatický hlas. Příběh sám o sobě rozhodně nebyl nejhorší, v hrané podobě by rozhodně fungoval mnohem, mnohem lépe, ale tentokrát byl holt slabší i scénáristicky, hlavně prostřední, téměř ničím zajímavá část, zbytek poměrně fajn. Takže jsem v předvečer Doctorova výročí musel udělit jen čtyří SLABŠÍ hvězdičky. 70%. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Dolů to sráží hlavně neuvěřitelně statická animace. Dokážu si představit, že hrané by to bylo až o dvě hvězdy lepší. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

U tohohle radši oči úplně zavřít, a jenom poslouchat. Být to hrané, nebo aspoň gumákové, dám o hvězdičku víc. Příběh doctorský průměr, tedy seriálový nadprůměr, ale ta pseudoanimace... ()

Kexina 

všechny recenze uživatele

Na animák to je vcelku slušný film, i když v hrané podobě by byl o poznání lepší. Animace holt nedokáže vyjádřit tu část Doktorovy postavy, kterou dokázal D. Tennant zahrát výrazy obličeje a gestikulací. Bohužel tak dost často naráží "akční" dabing na naprosto strohé pohyby animované postavy, což příšerně kazí výsledný dojem. Navíc Freema Agyeman není (alespoň v tomto díle) příliš dobrá dabérka a čas od času nebylo zřejmé, zda v danou chvíli skutečně ještě dabovala nebo už uspala sama sebe. Skalní fanoušci DW si jistě najdou své odůvodnění, proč The Infinite Quest vidět, a ostatní se k němu pravděpodobně stejně ani nedostanou. Celkové hodnocení 50 % = neurazí, nezaujme. ()

Reklama

Reklama