Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný a úspěšný herec předčasně ukončil svou kariéru kvůli duševní nemoci. Společně se svou mentálně chorou sestrou a nejlepším přítelem se přestěhoval do malého nenápadného městečka, kde se jejich choroby vzájemně proplétají. (SydneyB)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažký film. Na jednej strane Franco dokázal, že on nepotrebuje komediálne fekálne roly, on je výborný charakterový herec. Len proste musí také roly brať. Na strane druhej film o jednom duševne chorom, druhej duševne chorej, veľká depresia a pomalé tempo. Na konci ale predsa prišiel aspoň neutrálno-pozitívny pocit. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vynikající film, který mě rozechvěl podobně jako v minulosti Synekdocha, New York, Věčný svit neposkrvněné mysli nebo to nejlepší od Paula Thomase Andersona. Něco z toho jsou celkem vzdálená srovnání, ale to jen pro ilustraci, v jaké společnosti se u mě Carterův snímek ocitá. Oficiální synopse, která tvrdí, že jde o film o duševně nemocných lidech, je mimochodem dost nepřesná. Maladies je mnohem víc o tenké hranici mezi uměním a šílenstvím, ale i to je zjednodušující. Jeden z vrcholů letošního Berlinale. ()

Reklama

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama