Reklama

Reklama

Khew ar-khard

  • USA Intruder, The (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Deštivé počasí je pro pro hady lákadlem, jak najít teplé a útulné místečko pro svůj odpočinek. Jenže tentokrát se dostanou do bytového komplexu, kde rozhodně klid mít nebudou. Ale jde skutečně o obyčejné hady? Podle staré kletby se může také jednat o Woodoo, které si někdo přál... Kde je vlastně pravda a podaří se ji odhalit dřív, než bude skutečně pozdě?! (Rodriguez)

(více)

Recenze (9)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽEME JINAK. HADI SE BUDOU CHTÍT POMSTÍT. NIKDY NÁM NEODPUSTÍ“..... /// Když prší u nás, jsou povodně. Když v Thajsku, množej se hadi. Vodsírá to jeden panelák, kde propuká panika. Na zemi přibejvá nejen hadů, ale hlavně mrtvol, na chodbách blikaj zářivky, ženský ječej, chlapi řvou, hadi syčej, skáčou a hryžou. Digitální had je prevít a přežije jen ten, kdož zachová rozvahu. (Uplně nejlepší je bejt sobec). Líbí se mi nejen solidně udělaní hadi, ale hlavně ta zajímavá hudba se všemi pazvuky. Hadi a hadice jezdí výtahem, za rohem dojemně umírá děvčátku maminka a chlapce čeká porod.... Týhle hadí vyvražďovačce se dá vlastně odpustit cokoliv. Snad jen těch 15 minut navíc.... PŘED SVOU KARMOU NIKDY NEUTEČEŠ! Není to zase až tak debilní, jak se nejdřív zdálo. Možná proto, že se to snažej uhrát na ,,příběh o karmě“ a ne jen tupě vraždit. Kvalitní hadí podívaná. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád se dívám kobře zblízka na zoubek. 2.) Zjistím, že v Thajsku dokáže každá malá holka ,,ujebat“ nohu kusem skla. 3.) Miluju hady (moje nejoblíbenější jídlo jsou ,,hadí voči v moči“). 4.) Thx za titulky ,,IDžOR“ a ,,Holesinska.M“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nemám rád asijské filmy. Všichni jsou stejní a mně se pak pletou postavy. Tento film mne ale příjemně překvapil. Už na začátku, kdy šla myš tunelem, byla vidět parádní práce s kamerou. Také za filmové triky se THE INTRUDER nemusí stydět. Triky ala ASYLUM to rozhodně nejsou. A oč ve filmu jde? Budova a v ní pár lidí. Pár hnusných lidí. Samí egoisti a lháři. Prokletí - KARMA a z podzemí vylézá tisíce hadů. Zejména odporné, agresivní a krevelačné kobry. Lezou ze všech stran a není úniku. Navíc si sobci navzájem podrážejí nohy, takže spolupráce nehrozí... Dost se mi líbila jedna scéna. Kluka kousla do nohy kobra, chtěl ale žít a tak řval na kamarádku ať mu tu nohu uřízne. Normální člověk by vzal nůž, nebo sekyru, ale Thajka si vzala střep skla. A sekala a sekala.... Dávám 60% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčil Snakes on a Plane, bude sa vám páčiť aj toto. Nejedná sa o nič viac ako o neškodnú zábavu, kde je skupinka ľudí uväznená v baráku s množstvom digitálnych hadov. Tie samozrejme veľa strachu nenaženú, ale akcie a mŕtvol je pomerne dosť, takže som sa nenudil. Potešila aj pekná kobria kráľovná na konci. Ten úplný záver som však nepochopil, čo už. Aspoň mám dôvod si to v budúcnosti pozrieť ešte raz. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie jednoznačne ovplyvnené Mojou bezhraničnou láskou , ktorú k hadom ( akéhokoľvek druhu ) prechovávam. Navrch, bolo to rýchle a stručné ( že digi ? NO A ?! ), hluché miesta zabudnuté v inom snímku , kamera nadupaná , ako sa patrí posúvala snímok (ne)bezpečnou rýchlosťou k záveru , výpovednú hodnotu vynechaj , šlo o strihnutie dlhej chvíle a ten strih bol radikálny. Zamlsala som si - a to (C)obrovsky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Snakes on a Thai building. Jo vypadalo to už podle popisku debilně, ale ono se na to dalo dívat v pohodě, sice je škoda když se člověk dozvěděl to proč tam ty hadi jsou tak to vypadalo hodně debilně, ale hadi dokázaly kousnout a i efekty byly slušné, tak proč ne. Chování herců bylo extrémně retardovaný a herci se taky tvářily strašně, ale zkoukl jsem to bez újmy na zdravý a celkem jsem se bavil. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Hadi, zlá karma, skupina thajských magorů a... a zase hadi. Spousta hadů vypadající docela strašidelně, ale atmosféra filmu přece jen poněkud pokulhává, když všechny Thajky půlku filmu proječí. Ale lepší thajský hadí film, než americká parodie na tenhle druh filmu. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takovou ubohou trapnost, kde se lidi chovaj jak kreténi a nejsou schopni logicky uvažovat. Hadi si jezdí poklidně výtahem....no prostě tolik píč*vin jsem neviděl ani od Asylum! A to je co říct!!! Čekal jsem něco na úrovni, ale že se Thajsko sníží k takové břečce???! 0% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vyzeralo to nádejnejšie, ako to nakoniec dopadlo. Keby to malo realistickejší podtón, nebolo by to od veci. Koniec si musí človek domýšľať, ale mysteriózno tu byť nemuselo. Snakes on Plane boli ďaleko lepší, dokonca neboli blbší, aspoň si robili zo seba srandu a boli cool. Toto bolo fakt nepríjemné, čo bol plus, ale niektoré úseky fakt že imbecilné. Máš po ruke sekeru, ale nie, ty musíš skúsiť nohu udrbať kusom skla a iné. Škoda. ()

Reklama

Reklama