Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

džanik 

všechny recenze uživatele

Na čsfd nejlépe hodnocený film s Belmondem. Říkám si, jak to, že jsem ho doteď neviděl? Film stojí na Bebelových parádních kaskadérských kouscích - a že jich je a ten závěr ! - a na komiksově dokonalé krásce Raquel Welch. To mi však tentokrát na 5* nestačilo. Po shlédnutí musím konstatovat, že Zvíře pro mne nejlepším Belmondovým filmem není (70%), i když v žánru komedie samozřejmě nadprůměr. Děj je jenom vata a legrace kolem Bruna nebo sociálního úřadu mě nebrala. Holt jsem u belmondovek zvyklý na jinačí, příběhovější těsto. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzky herec Jean-Paul Belmondo je dnes už len starý páprda, ktorý je jednou nohou v hrobe. Ale svojho času bol hviezda prvej triedy. Idol žien. Neodolateľný macho. Komédia, z filmárskeho prostredia, "Zviera" mu bola napísaná priamo na telo. Zahral si tu zaujímavú dvojúlohu. Nezodpovedného kaskadéra Mike Guachera a teplého, talianskeho herca Bruna Ferrari. V jednoduchom, mierne infantilnom príbehu, mu robila partnerku dobre stavaná Raquel Welchová. *** ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

- : Tů tu tu tu tu tu tů, tu tu tů, tu tu tů : - Nebo jak to bylo... Jakkoli francouzské bláznivé komedie dvakrát moc nemusím (respektive vůbec, mám holt raději jejich decentnější humor a vážnou tvorbu), tak Zvíře je pověstná výjimka potvrzující pravidlo. Snímek, který můžu vidět zas a znovu. Čistá esence nenáročné, ovšem nikoli tupé, zábavy. Nekonečný příval gagů, hlášek a fenomenálních kreací Belmonda, který si umí střílet ze sebe samo jako nikdo druhý. Je tu prostě vše. Akce, hlášky, zrady, zvraty, honičky, humor, nadsázka, láska, Raquel Welch. A navíc jako třešnička na dortu i delikatesní hudba Vladimira Cosmy. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Nó, ... která jiná komedie by si zasloužila větší hodnocení, než tato? A komu se nelíbí tato, je u mě bručoun nejapný a doporučuju mu, aby se díval na svět optimističtěji. Co takhle např. hledat v lidech to lepší? A věčně se v něčem nebo v někom nešťourat. To se pak na světě lépe dýchá. No nééé? :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez rozdielu žánru, snímky z prostredia natáčania filmu mám veľmi rád. Tento však, ale nebude patriť medzi síce tie najlepšie, ale rozhodne medzi tie najvtipnejšie. Ústredná herecká dvojica je asi tým najlepším v tomto podarenom dielku, a v tomto prípade rozhodne bude platiť to, že stará škola to proste vedela ´´dávať´´. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Když italský režisér naposledy posílá Mikea Gauchera (Jean Paul Belmondo) spadnout ze schodů, unavený Mike při chůzi spadne a roztrhne si pravou nohavici u kolene. V dalším záběru má už ale kalhoty bez díry. (MatyasF)
  • Jane Gardner (Raquel Welch) v závěrečné scéně pilotuje letoun Fieseler Fi 156 Storch, který sloužil ve 2. světové válce na německé straně jako průzkumné letadlo. (Lucas87)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama