Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Kulička je spokojený a čestný kluk při těle, který žije se stejně oplácanými rodiči v útulném Tlusťochově, kde mají všichni nějakých těch pár spokojených kil navíc. Jeho nádherný život se však otočí o stoosmdesát stupňů k horšímu ve chvíli, kdy se rodina přestěhuje do Hubeňourova, kde jsou všichni hubení a posedlí svým vzhledem, zdravím a sportem. Restaurace s tradičními jídly z Tlusťochova, kterou si zde otevřou, nevzbudí mezi zákazníky žádný zájem. Když se Tom zamiluje do nejhezčí dívky v celém Hubeňourově, cítí se poprvé v životě jako tlusťoch! Aby získal srdce dívky svých snů a porazil svého soka, musí celému městu dokázat, že skutečná krása se skrývá uvnitř. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (3)

lena60 

všechny recenze uživatele

Já byla nadšená už jen ze samotného námětu. Absurdní komedie pro děti, v níž si autoři utahují z jedinců posedlých zdravým životním stylem, dietami a cvičením. K vlastnímu údivu jsem se hodně nasmála (např. projížďce pana Kuličky hubeňourským supermarketem - v nabídce jen nepřeberné množství balených vod a trocha zeleniny) a navíc jsem si odnesla i životní ponaučení, že s ničím se to nemá přehánět. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Co říct? Preexponované, humor dosť násilný, miestami až chaplinovsky starosvetský, inde zas výsostne aktuálne moderný, vždy však suchý. Podstatný je ale fakt, že nespadám do cieľovej vekovej skupiny a holandský humor, ako som už dávno zistil, mi nekonvenuje. ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Z velmi zajímavého nápadu vychází slušná komedie, u které se pobaví malí i větší. Bohužel jako celek působí spíše jako laciný pop-art s šablonovitými postavami. *** Ve zkratce: Není mrkev jako mrkef. (Vítězný film ZFF 2012) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama