Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ta drzost, točit k tak "bombové jedničce" (můj komentář, můj názor ;) nějaké TV pokračování s jedním vedlejším hercem a pár vystřiženejma záběrama, říkal jsem si když jsem se o tomhle snímku dozvěděl...Ale není to zas taková katastrofa, co můžu soudit. Lepší? Určite ne. Příběh? Jednodušší. Bitky? Více a nápaditější. Celková spádnost? Mnohem záživnější...Sice ty názory typu "už ne tak teploušský jako jednička, mrtě hustý bitky, příště ještě více" žeru asi jako vegetarián syrový maso (chcete bitky? se koukejte na zápasy a ne na filmy, kokotci) ale jinak jsem celkem spokojen, hlavně co se týče hereckých výkonů zápasníků, toho jsem se bál nejvíc. Na Oscara to není, ale to ani výkony některých herců z povolání :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Klasický video film, ktorý sa na jednotku nehrabe ani náhodou. Ale ak máte radi aj béčkú akčnú tvorbu, tak odporúčam. Jednotka bol štýlová a cool, dvojka je síce tiež dobra aj keď nenadväzuje priamo na prvý diel. Celý film sa inak nesie v ľahko nadpriemernej atmosfére a tempe. Sem tam nejaký tréning a nejaké tie vysvetľovačky, ktoré síce nič moc neponúknu, ale ani nenudia. Michael Jai White sa predvedie za celý film iba raz (keďže tu hrá učiteľa) ale stojí to za to. Záverečná cca 20-minutovka je už konečne zaujímavá a je sa aj na čo pozerať, ale moc sa nemá čím vytiahnuť, pretože akcie nie sú zas tak úchvatne ako v Undisputedt od Isaaca Florentinea. Pokiaľ vám stačí parta mladíkov, ktorá vie ukázať pár kopancov, tak je to akurát pre vás. 60% - 3* ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu vůbec to nechápu, ale stejně jako prvnímu dílu se i tomuto pokračování povedlo mě nějakým zázrakem upoutat a relativně velice slušně pobavit, a to i přes svou neoddiskutovatelnou hloupost, naivnost a v podstatě i celkovou filmařskou nekvalitnost, ale já se zkrátka neubránil si tu tajtrdlíkárnu užít i tentokrát a divnější je to o to víc, že já zde v podstatě nemám ani na tom filmu vlastně co hodnotit kladně. Zápletka je tuctovým béčkem, bez nějakých výraznějších momentů a ani akce nepředstavuje žádnou hitparádu, a to především kvůli mizernému nasnímání a střihu, navíc se tu spíš než bojuje cvičí a i toho mluveného slova je zde vzhledem k žánru nadmíru moc, no a opomenout nemohu ani fakt, jak hodně se tu hraje na emoce, které ovšem nefungují už vůbec. Takže proč mě to ve výsledku tak oslovilo? Asi stejně jako v jedničce za to mohou sympatické a výrazné postavy, a zde jich navíc bylo opravdu hodně, ústřední čtyřka hrdinů byla vážně fajn, trenér v podobě režijně sebestředného M. J. Whita potěší, holky tu jsou jinak parádní koťata, takže co chtít v tomto ohledu prostě víc? Každopádně to ovšem nic nemění na tom, že můj pozitivní dojem z Never Back Down 2 je vyloženě subjektivní, a v žádném případě nepopírám, že je to nepopiratelná sračka, mě to ale zkrátka fakt upřímně bavilo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co má tohle společného s prvním dílem? Vůbec nic. Že bych byl nějak zklamán, to se říct nedá. Já jsem čekal, že se tohle sveze na oblíbenosti jedničky a že to bude pouze nastavovaná kaše. Ovšem výsledek je opravdu dost tragický. Herecké výkony nejsou žádné. Chápu, že jsou to mlátičky v UFC, ale pak nevidím důvod je cpát před kameru. Krom toho, že jsou abnormálně nesympatičtí. A to teď už nemluvím o Timmovi z filmu, ten alespoň připomíná Marva ze Sin city. Mluvím o tom boxerovi a hlavním kašparovi. To jsou snad už herci ne? Nebo alespoň se tak tváří. Příběh má víc postav než zvládne utáhnout a sympatie, nebo nedej bože city, tu nejsou žádný. Strašný střih jen posouvá scény ke konci, které tentokrát je předvídatelné a co hůř i k smíchu. Hlavní borec, co za celý film dostává nejvíc ran a nejvíc leží na zemi, tak najednou poráží všechny. Ani si nevzpomínám, zda se mu povedlo udělat pěstí díru do papíru. (I když trenér tvrdí, že bez toho se do další lekce nedostane). Zvláštní. Celý film směřuje k tomu, aby ukázal, že to největší pako vyhraje nad jiným borcem, co umí skvěle capoeiru. Nemluvě o tom, že snad není ve filmu jediná kapka krve a po zápase nejsou protagonisté ani odřený, ani zpocený, ani nekrvácej. Naopak mají skvěle nagelovaný vlasy a zvládnou telefonovat a líbat všechny holky okolo sebe. To, že si jednu holku předávají dva frajeři už mě pak ani nepřekvapuje. (30 %) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem několikrát psala, mám slabost pro mláticí filmy a když tam navíc ještě pobíhá pár namakanejch borců do půl těla...Abych to shrnula, příběh neni nic extra, jedná se spíš o bojové a tréninkové záběry, než o nějaké zapletené dějové pozadí. Nicméně se na to ale dobře kouká :D Povedená je i kamera a hudba. Chápu, že je asi hodně složité natočit solidní bojový snímek s kvalitním příběhem, ale na druhou stranu je pravda, že po 60 minutách má člověk celkem dost stále se opakujícího scénáře a jen tuší, že se nic nezmění až do konce. A ještě nesmím zapomenout vyzdvihnout Evana Peterse v roli bojového dohazovače. Silnější dvě hvězdičky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama