Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Každý to bere jinak. Pro mě byla jednička jedním z těch oblíbených. Tohle už beru jako lehce nadprůměrnou bojovku. Založeno na podobném principu s větší dávkou soubojů a méně romantiky. Herci mírně tuctoví, dost připomínali styl ala Tatum. U Epsteina jsem si dokonce nemohl pomoct od srovnání s "Hobiem" z Baywatch. Jako celek to ale působilo dobře a jelikož to byli vlastně neherci, zaokrouhlím nahoru. 70% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Budem trocha spoilerovať. Michael Jai White si prihral vo filme skvelú rolu, no ten zbytok mi pripomínal Cristiana Ronalda, Casillasa, Frankensteina a chlapca vyznávajúceho Emo štýl, ktorý sa v priebehu filmu zmenil na neonacistu. Nechcem ich uraziť, len píšem ako mi pripadali, možno sú to v pohode ľudia. Troška drog, troška MMA, Cristiano nechá dievča kvôli prefarbenej striptérke, s ktorou si to rozdá pri tyči. Dievča po americky provokuje panica, ktorý sa jej páči z toho, že je homosexuál, nakoniec sa jej ho podarí dostať do postele, s tým, že vidíme, že si ju nevyholila, chalan nám ukáže aj riť a tak máme novodobý americký romantický film za sebou, ich kultúra už ozaj klesla, mňa ako kresťana to udivuje do akej žumpy ohľadom predmanželského sexu, ale to už aj u nás, takže ma tu asi veľa ľudí nepochopí. Teraz poďme však na ten turnaj, ktorý opustil atmosféru z Let's Dance 2 na detailami pochybný MMA, kde samozrejme nezmyselne vyradili favorita bez toho, aby k tomu dali niečo morálneho a normálneho a urobili nám z toho pseudošťastní turnaj, kde diváci nie sú v poriadku, ženy nám bez váhania ukazujú kozy a vyhraje nám náš novodobí romantický hrdina, ktorého náš režisér naučil robiť dieru do papiera a niečo z bojového umenia. Malo to nakročené k lepšiemu filmu od úvodu, keď som videl, že sa to nesnaží kopírovať žiadne filmy, no ono to nakoniec nemalo poriadny dej, čo je tiež veľký problém. Vykľulo sa z toho Béčko. Divákom ako mne, z toho zostane akurát spomienka na klip na stránke youtube.com a pár pochybností, či to za to stálo, lebo to bolo slabé. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je šulin bojových umění, ehm šaulin. Noó první "nikdy to lásko má nevzdávej" s pubertalním projevem a gay prostředím se mi líbilo mnohem víc. Přece jenom ty city, osudová láska, první past, kop a opět to gay prostředí jsou mému srdci o cosi bliž, než banda tupců, kterým jde jen o jedno a to jak si nakopat stylově prdel, tak. 3/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama