Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Mustr tohoto filmu je jasně daný a může ho kopírovat prakticky kdokoliv. Základem je jeden zatrpklý mistr s pohnutou minulostí, jež si vezme na paškál (trénink) rozličnou sortu chlapíků - 1x hovado z wrestlingu, 1x šikanový maník a 2x namistrovaný metrosexuál...obecně u všech platí, že to nemají v životě jednoduché,ale mají srdce, bla bla bla. Faktem ale je, že když s tímhle filmový divák počítá, dostane v tu chvíli přesně to, co očekává - jednoduchý příběh podpořený uvěřitelnou bojovou akcí a to musím říct, že všichni páprdové splňují do písmenka...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Adrenalinová jízda, která je drsnější a akčnější, než jednička. Těžko říct, jaký díl je lepší, jedničku jsem měl jednu dobu v top-ten, s odstupem však mám jiný pohled a dá se říct, že oba díly jsou si stejně rovni. Chválím skvělou choreografii, často surové souboje, spousta krytů, úhybů, vychytávek, je toho docela dost. Chválím herecké obsazení, sakra v pohodě je, spousta motivačních rad do života, monstrózní soundtrack, občas pěkné holky, minimum dialogů, zajímavý scénář, potěší aj odkaz na jedničku, tréningové metody, tréningových scén je zde požehnaně, kamera v pohodě, dost často velká přehlednost, takže spokojenost. Co bych vytkl, možná minimum hlášek, filmu by určitě slušel nějaký slušný Český dabing, je to na hovno, když máte souboj a cápek vám do toho kecá, dál těch pravých soubojů je málo, mohlo klidně být delší, na pravou akci si počkat, až ke konci, tam se to sice rozjede, ale souboje jsou občas několikavteřinové, nebo ta kamera, čumí nahoru, místo toho, aby snímala souboj. Nejlepší zážitek, bitka MJ, to je top! Rozhodně doporučuji, malinko otevřený konec, neuškodila by trojka. Dávám 10/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčková ozvěna Warriora pro teenage publikum. Předvídatelné až hanba, co do motivací postav nedotažené, řemeslně podprůměrné. Ovšem jako zábavná blbinka je tenhle ošoupaný videofilm, který jako by vypadl z osmdesátých let, jednoznačné guilty pleasure. Dunící hiphop, nálož soubojů, krásné slečny a Michael Jai White klidně vynahradí scenáristickou bezradnost a levnější technickou stránku. Ovšem při srovnání s Undisputed se The Beatdown stále krčí kdesi v rohu. 7/10 ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Díky vynikajícímu Scottovi (Justinovi) Epsteinovi a jeho nádherné proměně z přizdisráčkového emáčka na nádhernou svini, kterou jsem si opravdu užil se mi to líbilo rozhodně víc než první díl, ovšem kdyby do hlavní role neobsadili dvě na chlup stejné přeoperované metrosexuální ženy, z nichž jedna bouchá půl filmu do papírku s vážným výrazem hovna a druhý má nonstop výraz jak pytel sraček, kterému ho tam někdo zrovna fouknul, tak by se film sledoval mnohem lépe. Ve finálním souboji jsem samozřejmě fandil Epsteinovi i když výhrou toho "špatného" přece americké filmy nekončí. Škoda. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Čtyři hlavní hrdinové (až na Whita) pocházejí z MMA nebo UFC, což jsou originální soutěže, kde se zápasí v klecích. (Ouwen)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama