Reklama

Reklama

7 znamení apokalypsy

(TV film)
  • USA 7 Signs Of The Apocalypse
všechny plakáty

Válka, hladomor, epidemie... To jsou tři ze čtyř znamení apokalypsy. Čtvrtým je sám Antikrist v lidské podobě. Existují skutečná, ověřitelná spojení mezi proroctvím z minulosti a tím, co se děje ve světě nyní? Jsou povodně, zemětřesení a smrtící epidemie začátkem konce? Tento speciální dokument zkoumá otázky vycházející ze spisů středověkých proroků. Pátrá v proroctvích různých kultur, včetně Mayského a Čínského kalendáře a knihy Zjevení z Bible. Blíží se soudný den a poslední bitva mezi dobrem a zlem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je o mne všeobecne známe, že mám v obľube apokalyptické filmy a tak som tak trochu naivne dúfal, že by sa mi aj tento dokument mohol zapáčiť. Ale což, nestalo sa. Autory hrajú na veľmi slabú kartu, opierajú sa o nepodložené žvásty, citácie z Biblie atď. atď (absolútne nepravdepodobné konce sveta). Prakticky nulová snaha o predloženie serióznch faktov a hlavne n-u-d-a-á-á! ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Pojďte a mi vás vystrašíme k smrti...Spekulace a spekulace a nechat mluvit ulicí mám vůbec nejraději..Tedy ne že bych si nemyslel, že demem do pekel, ale dívám se na to v reality show dnes a denně a to mi stačí...Hodně zoomovat hodně blikat,ať to má ty správný grády... ()

cobraSK 

všechny recenze uživatele

Bu bu bu! Je zaujímavé, ako sú kresťania fascinovaní predstavou vlastnej skazy. Ale až do chvíle, kým by naozaj prišla. A celý tento dokument je vlastne o tom istom. Čakanie na koniec sveta, ktorý možno príde alebo možno nie. Veľkú nudu nezachráni pár až priam bulvárnych informácii o možnom armageddone. Slabý priemer. ()

Reklama

Reklama