Reklama

Reklama

High tech boj proti terorismu

(TV film)
  • Česko Technika proti teroru (více)
Velká Británie, 2009, 50 min

Obsahy(1)

Kolik chybělo k tomu, aby americké úřady zastavily teror z 11. září? A naopak, dalo se tomuto hrůznému činu vůbec zabránit? Viděno různými pohledy, záběry teroristů, kteří nenápadně procházejí letištní kontrolou, nakonec zůstaly jediným svědkem pozdějších smutných událostí a zároveň i hnacím motorem pro celou zemi, aby se podobné peklo už nikdy neopakovalo. Spojené státy vyhlásily válku terorismu. Nasadily všechny dostupné zbraně a intenzivně začaly testovat nové vyspělé technologie, které by další teroristický útok odhalily na samém počátku… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Amper01 

všechny recenze uživatele

Takový trochu letem světem dokument, kde představí několik novinek z různých oborů, ale nic moc zajímavého... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Taková přehledovka o nových adaptacích na terorismus. Nezná se mi, že je to dnes po 12 letech od natočení všechno používáno. Televize Z1 už také neexistuje. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Některé věci dosti zajímavé, jiné vcelku známé. Ale za podívání to stojí, ať člověk ví, jaké materiály jsou k dispozici. Radši bych uvítal něco o těch nezabíjejících zbraních, o kterých je tam pouze krátká zmínka. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Potěš nás jenom pámbů, až Svět jednou zcela ovládnou technopati... °-/ - - - - - (Poprvé viděno 8.4.2011 na >high pech prostoru< , hodnocení 6., komentář zde jako první - 8.4.2011) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama