Reklama

Reklama

Pandemic 41.410806, -75.654259

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
USA, 2011, 10 min

Režie:

Lance Weiler

Scénář:

Lance Weiler
(další profese)

Obsahy(1)

Teenageři Bree a Tyler si nemohou nevšimnout, jak se jejich máma změnila. Celý den spí a probouzí se až při západu Slunce. Navíc se zdá, že má podivné, nelidské schopnosti. Z bezpečí sklepa se chce Bree dát na útěk. Je ale těžké opustit rodinný dům a vzdát se matky, kterou tolik milují. (Alfréda)

Recenze (4)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle mě docela zaujalo. Sice jsem to úplně nepochopil, ale atmosféru to má hodně dobrou. Nějaký takový film bych ocenil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dané téma mi nikdy nepřirostlo k srdci, což není žádným tajemstvím, ale chtěl jsem dát tomuto krátkometrážnímu snímku přece jenom šanci. V podstatě nám ale nebylo nic ukázáno, převládali zde city nad nějakou akčnější stránkou a atmosféra taky nepobrala zrovna dramatických rozměrů, ze kterých bych se posadil na prdel… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nikdy som si nemyslel, že to niekedy poviem, ale dúfam, že to nebola pandémia zombies. Moje príjimanie je už akosi unavené z kadejakých walking dead blábolov a už mi pomaly začínajú chýbať roky, keď sme na zombie film natrafili sporadicky. Takže verím, že to bolo braté zo stránky demons. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pandemic působí jako vzorek vytržený z nějakého "většího" filmu, protože prakticky postrádá příběh. Jen víme, že jsme vpluli do zuřící pandemie jakéhosi viru s zombie či démonickými příznaky (něbo tak něco), což samo o sobě nepůsobí nikterak inovativně. Co však působí velice svěže a zdařile, je atmosféra, kterou tato konfrontace dvou dětí s nakaženou matkou v sobě má. Možná tento kraťas někdy přeroste v celovečerák - ostatně nebylo by to zdaleka poprvé. Zatím to na víc než tři nestačí. ()

Reklama

Reklama