Reklama

Reklama

Láska se zpáteční letenkou

(TV film)
  • Francie L'Amour aller-retour

Obsahy(1)

Novinářka Elisa Duboisová, která žije v Paříži, se chystá vydat soubornou knihu článků, v nichž pojednává o svém vztahu s architektem Françoisem Valoisem, jenž se odstěhoval do kanadské divočiny. Právě od něj ale potřebuje podepsat prohlášení, že souhlasí s tím, aby se v knize vyskytovalo jeho jméno, aby nebylo porušeno jeho právo na ochranu soukromí, jak praví zákon. Elisa přemluví kamarádku Marii, aby jela s ní. Doprovází je advokát Cyril Lafont, který příslušnou smlouvu vyhotovil. V kanadské divočině se jako s prvním setkávají se starým Germainem, který je doveze do lesní chaty, kde mají bydlet. Pro zhýčkané městské obyvatele je v ní pramálo pohodlí, a Cyril navíc trpí všemi možnými alergiemi, takže má s sebou kufr plný léků. Brzy se setkávají s Françoisem, který momentálně chodí s Angličankou Sam. S Elisou se kdysi rozešli ve zlém, a tak jejich první setkání slibuje bouři. François ale nakonec všechny pozve na čaj a slíbí, že jim papír podepíše... Druhý den však oznámí, že na to zapomněl, podívá se na něj tedy zítra. Elisa, ale i Marie a Cyril začínají být netrpěliví. Elisa si vyjede autem do lesa, ale zabloudí. Když přijde večer, dojede konečně k Françoisově chatě, kde je i Sam. Mladý muž nabídne Elise doprovod, protože sama by domů nikdy netrefila. A Sam okamžitě pochopí, co cítí i François a Elisa: přes všechny hádky a konečnou roztržku jejich láska ani zdaleka nevyprchala... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

PetaB 

všechny recenze uživatele

Body u mě film získává jen za Garoua a krásnou kanadskou přírodu. Jinak je film víceméně o ničem. Zápletka je velmi jednoduchá a slabá. Pár vtipných scének, některé vám budou připadat, že jste je už někde viděli. A nejvíce si asi budete pamatovat, kamerové přelety nad jezerem a lesy. Ale třeba scénka s vážením před vstupem do letadla byla vcelku úsměvná. Díky Bohu, že Garou radši zůstal u zpěvu, to mu jde na jedničku. ()

Reklama

Merkin 

všechny recenze uživatele

Nedopečená pizza-sice ozdobená kanadskou přírodou, okořeněná erotikou a zabalená do papíru značky ,,vážné téma", nicméně syrové těsto scénáristy neumětele prostě na chuti neskutečně ubírá:) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama