Reklama

Reklama

Grónsko - Krajina večného ľadu?

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Slovensko, 2010, 24 min

Obsahy(1)

Cestopisný dokument Rudolfa Schustera, ktorý popisuje jeho cestu po juhu najväčšieho ostrova na svete - Grónska. Cestu dokumentuje grafika, mapky, ktoré divákovi názorne ukazujú, kde sa náš cestovateľ práve ocitá. Nechýbajú Eskimáci - dnes Inuiti, história - Rassmusen a Peary - ľadové medvede, eskimácke psy a svojrázna krajina i masívne ľadovce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nádhera. Ty městečka, ty skály, ta krajina, ti milí a přátelští Inuité, ty plující ledovce, ta obloha, ten vzduch, to moře, ta atmosféra!!!! Opět jsem se jen utvrdil v tom, že do tohohle nádherného a majestátního ostrova naší planety se prostě jednou musím podívat!!! 10/10 ()

Arbogast 

všechny recenze uživatele

Som príjemne prekvapený týmto dokumentom od Rudolfa Schustera. Mal sa radšej venovať filmárčine ako politike. Na to má rozhodne väčší talent a schopnosti. ()

jancidobso 

všechny recenze uživatele

To je "krajina", ktoru by som tiez rad videl. Celkovo ide o klasicky cestopis. Na stastie az na zaver som si vsimol, ze to robil Schuster. ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Krásný dokument, u kterého mi (v dobrém slova smyslu) vadilo jediné - krátká stopáž. Ale třeba právě to bylo důvodem, proč je tak nabitý energií. Je to výzva i pro jiné filmaře, aby o Grónsku něco natočili, neboť je zde na filmovém trhu velká mezera s tímto velezajímavým ostrovem. ()

Reklama

Reklama