Reklama

Reklama

Slaughtered

všechny plakáty
Austrálie, 2010, 80 min

Režie:

Kate Glover

Scénář:

Kate Glover

Hrají:

Chloé Boreham
(další profese)

Obsahy(1)

Akce filmu se odehrává v malém baru, který se nachází na zapadlém místě. Hosté i obsluha se baví výtečně. Hraje hudba, pije se alkohol... Bezva zábava se však mrknutím oka mění v děsivý horror. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zase som si potvrdil, že moderné slashery sú úplnou stratou času. Nízkorozpočtová, barová vyvražďovačka so zabijakom v maske, ktorý zamorduje na koho narazí. Postavy nezaujali, vzhľad (presnejšie maska) zabijaka o ničom, úroveň vrážd a gore hlboko pod priemerom. Vlastne je to tak nezaujímavý horor, že je aj zbytočné plytvať slovami. A či ma oslovilo odhalenie zabijaka? Správne, mal som to totálne v prdeli už po niekoľkých minútach. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pomerne slabý, nezávislácky slasher, odohrávajúci sa prevažne v prostredí miestneho baru, kde sa v jeden večer začne motať podivný vrah so zdevastovanou hlavou a zabíja na koho natrafí. Kto má rád slashery, tak tomu môže dať šancu, pre ostatných to ale moc nebude, keďže je to celé také ťažkopádne, rozlietané, nie moc dobre zvládnuté a navyše s amatérskym hereckým osadenstvom. Ale určite by som to celkom neodpisoval, keďže som to bez psychickej / fyzickej ujmy dopozeral až do konca a miestami ma to vcelku bavilo. ()

Reklama

Reklama