Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (271)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je jasné že najväčším pozitívom filmu je CGM, ale treba si priznať, že film bol konzistentnejší a hlavne o poznanie zmysluplnejší ako podobné Pevné puto. Jasné že to bol doják určený primárne pre tínedžerky, ale nemožno poprieť že sa podaril a predovšetkým soundtrack splnil svoj dojemný účel. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to vyzeralo na bežný rodinný film, no po tom určitom zlome nabral príbeh úplne iný rozmer. Z riešenia dilemy Láska vs. kariéra sa razom stane súboj Život vs. smrť. Atmosféra filmu sa mi veľmi páčila, dokonca aj ten koncept akým bol celý príbeh poskladaný zo spomienok minulosti, ktoré priamo kontrastovali s tragickou prítomnosťou. Ústredná myšlienka, realistická zápletka, vydarené dialógy a pekná hudba potiahli celý film zo sfér počiatočného priemeru o úroveň vyššie. No celé to pobehovanie ducha Mie po nemocnici, keď jej skutočné "ja" ležalo v kóme, mi prišlo trochu na obtiaž celého filmu. Dalo sa to rozhodne spraviť aj iným spôsobom, ktorý by nepôsobil tak nadrealisticky. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Spíše standardní středoškolská romance, vyprávěná ve dvou rovinách a zohledňující spoustu nešvarů milostného i rodinného života jako jsou zodpovědnost, sebeobětování, vztah rodičů s dětmi, vztah milenců mezi sebou a to se všemi možnými uskalími jako je hudební kariéra, vysoká škola a všemožné úhly pohledu na danou problematiku. Jak se může dívka vypořádat se vzestupnou kariérou přítele-muzikanta, jak se chlapec vypořádá s odchodem dívky na školu na druhé straně Ameriky? Jak se člověk vypořádá s tím, když v jediné minutě příjde o všechno??? V hlavní roli okouzlující Chloë Grace Moretz, ve vedlejší roli spousta klišé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $50,474,843Tržby Celosvetovo $78,274,843Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,349,307 //počet predaných kusov 47,461Tržby za predaj DVD v USA $9,139,690 //počet predaných kusov 493,863║ určite zaujímavý počin, ktorý má svoje plusy aj keď emotívne neodzbrojí tak ako by si žiadalo /60%/ ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Jeden malý okamžik v živote vám môže nabúrať všetky plány do budúcnosti. Popravde ale čakal som dačo iné ( to bude ale hlavne môj problém, čo čakať od človeka čo nečíta obsahy ani nepozerá trailery ) ale dostal som aj tak veľa. Len škoda, že tak krásny začiatok filmu pomaličky strácal na tempe. Ja som vždycky hlavne fascinovaný krásnou zimnou prírodou a keď dali do toho klasickú hudbu som bol V siedmom nebi ( nie, nebol u mňa Rozboril ) Mám aj menšiu poznámku ku hereckému prerozdeleniu. Keby si Chloë Grace Moretz vymenila rolu s Lianou Liberato by som bol velice spokojný. Každopádne to bolo super, a keby som si zatopil v izbe, zabalil sa do deky, nalial pohár červeného by som možno dal aj za 5*. ďakujem Danko :) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Vancouveri. (misterz)

Reklama

Reklama