Reklama

Reklama

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je jasné že najväčším pozitívom filmu je CGM, ale treba si priznať, že film bol konzistentnejší a hlavne o poznanie zmysluplnejší ako podobné Pevné puto. Jasné že to bol doják určený primárne pre tínedžerky, ale nemožno poprieť že sa podaril a predovšetkým soundtrack splnil svoj dojemný účel. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Asi takhle...Nic není vyloženě špatné. Příběh je milý, scénář podle mě velmi povedený, když se vezme v potaz celý příběh a všechno tak nějak plyne jak by mělo bez prázdných momentů a zdržování. Obsazení není špatné, hudba taky ne. Tak v čem byl problém ?? Nudila jsem se. Je to jedno klišé za druhým, kdyby vás někdo na základě přečtení obsahu, nebo po vidění traileru poprosil abyste mu pověděli o čem film bude, jaké budou zvraty, jak se to bude vyvíjet a jak to celé dopadne s největší pravděpodobností byste to trefili naprosto přesně a to i pokud nemáte zrovna bohatou představivost. Jednou mi to bohatě stačilo. ----"You're going to go to Julliard and play the hell out of your cello. Or, you're not. You're gonna stay with Adam and have lots of amazing adventures. Or you're not. Or maybe tomorrow, the Earth's gonna smash into a meteor, or it's not. Life is this big fat gigantic stinking mess. But that's the beauty of it too."---- ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i knihu, která mě naprosto uchvátila a když jsem zjistila, že se bude natáčet film, tak jsem byla zvědavá. Upřímně, moc šancí jsem tomu nedávala. Každopádně Chloë Grace Moretz se do role Mii neuvěřitelně hodila a zahrála to skvěle? Film je přesně udělaný podle knihy, což je podle mě velké plus. A navíc ve mě tenhle film dokázal několikrát probudit emoce, takže jsem vypotřebovala hodně slz a energie. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, vlastne je to dobré, ale mohlo to byt ešte o niečo lepšie. Verím, že nejaký skúsenejší režisér by dokázal vyťažiť viac. Hlavne čo sa emócii týka, pretože aj keď sa to na to fajn pozeralo a vôbec ma to nenudilo vďaka dobrému castingu, emócie išli úplne okolo mňa. A aj hudba mohla byt kludne lepšia. 80% - 4* ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Lepší asi je od toho nic nečekat, jako já. Osobně bych to překvalifikoval na teenagerský romantický film a v tomto žánru ty čtyři jsou odpovídající přes některé přeslazené pasáže. Na drama to ambice skutečně mít nemůže. Pobavily mě některé vtipné scénky s rodiči, chvílemi zaujme slušná hudba, herci jsou celkem přesní, nejlépe zahrála Mireille Enos. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Dakota Fanning odmítla roli ve filmu s tím, že je pro ní nyní prioritní dokončení střední školy. (Zdroj: latimes.com) (Medmen24)

Reklama

Reklama