Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pästiar Ondro Ruman, okrem toho, že reprezentuje farby svojho oddielu, podieľa sa i na výhodách, ktoré podnik tomuto nádejnému reprezentantovi poskytuje. Športová tragédia v ringu otrasie jeho sebavedomím i svedomím. Chcel by sa vzdať športovej kariéry, to by však znamenalo i stratu výhod v zamestnaní. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

brasek 

všechny recenze uživatele

Športová dráma o boxerovi Ondrejovi Rumanovi v podaní Milana Kňažka. Súboje v ringu boli prezentované dobrou choreografiou boxerského zápasu, pôsobivou kamerou a strihom. Psychologická sonda do života boxera po smrti jeho súpera je trošku banálnejšia záležitosť, taká jednoduchá a jednotvárna sonda. Na tv film zo 70. rokoch celkom zaujímavé. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Hmm... Karol Polák se mluvil, Milan Kňažko ne, důvod byl prostý studoval a hrál v té době ve Francii a na film si "jen" odskočil, ale na postsynchrony už byl zpět ve Francii. Přestože Milan Kňažko boxoval i před filmem, se svým bratrem chodili do boxerského oddílu, jeho příprava pro roli boxera byla mnohem intenzivnější, trvala čtyři měsíce, každý den dvoufázově. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy nie sú veľmi pre mňa, ale tu bol boxujúci Kňažko dosť zaujímavým zjavom. Horšie to bolo už po zápase, keď začal rozprávať, pretože bol nadabovaný cudzím hlasom. Podobne aj Karol Polák dostal iný hlas a to je už úplná katastrofa. Nepochopím takéto úmysly tvorcov a čo ich k tomu vedie. –––– Neželám vašej budúcej manželke, pán Ruman, aby takto musela odnášať veci, čo ostanú po vás. ()

Zajímavosti (3)

  • Přestože Milan Kňažko boxoval i před filmem, se svým bratrem chodili do boxerského oddílu, jeho příprava pro roli boxera byla mnohem intenzivnější – trvala čtyři měsíce, každý den dvoufázově. (sator)

Reklama

Reklama