Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám moc rád. Někdy mi ale jeho filmy nesednou, někdy mě dokonce i vysloveně nebaví. Jindy ale nemám problém filmu s jeho rolí napálit pětihvězdičkovou dardu. U tohodle filmu jsem to nečekal. Pustil jsem si ho v době, kdy mi kvůli zánětu průdušek nebylo zrovna do zpěvu. V krku mě tak bolelo, že každé zasmání jsem dost intenzivně pociťoval nepříjemnou bolestí. I tak jsem si ale Sandlera v jeho novém filmu nenechal ujít a musím říct, že i ta bolest za ten upřímný smích v tomto filmu stála. Můj táta je šílenec je super upřímná komedie s přesně těmi klasickými frky, co dokáže vymyslet snad jenom Sandler. Dlouho jsem se na jeho film nekoukal s takovou radostí, jako na tenhle kousek. A určitě to nebylo naposled. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, je to opět dementní humor těchto dvou pánů, jednoho nemusím víc, než druhého (přeberte si to, jak chcete) a celkem dobře se doplňovali. No, nehledejte v tom logiku, spíše se bavte jednoduchým humorem a využijte toho, že je tu zase jedna z lepších komedií, kterých je poskrovnu! 60% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ajdam Sandler spolu s Vanilkovou Zmrkou, divně hrajícím Andy Sambergem s vyšinutým Milou Ventimigliou. Pokud se Vám tato věta zdá poněkud zneklidňující, tak má te pravdu!!! Možná, vskutku jenom možná dobrý nápad David Caspe někde zavětřil, ale pak se z toho stala slátanina jako ze všeho, co nám poslední léta Sandler servíruje. Je neuvěřitelné, že mu to stále prochází. Zdá se, že je ve své céčkové formě Adam Sandler opravdu nezastavitelný... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)

Reklama

Reklama