Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY! Sledovat Adama Sandlera v těchto čím dál tím více praštěných komediích mě dost přestává bavit. A všechny tyto filmy mají společný základ: klučina se zamiloval do špatné holky, postupně se odhalují věci z minulosti, přijde do toho otec či jiný člen rodiny, mezitím taková zbytečná omáčka, party hard a konečné ponaučení s happy endem (který každý vycítí už od začátku). Kdybych se na tento snímek nedívala už od začátku s tím, že je to nesmysl a chci se jen nezávazně zasmát a pobavit, tak bych hodnotila mnohem horším hodnocením. Přijde mi, že čím více Adam Sandler stárne, tím tužší a hloupější jeho humor je (či toho scénáristy, který to tak sepsal - ale kdyby se mu to nezdálo, tak tu roli nevezme). Jediná pravda, která byla v tomto filmu vyřčena a dost mě pobavila, že: " každý v dnešní době jen souloží a pije latté ". Tak to je asi raději všechno. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sandlerovy filmy jsou jak na houpačce. Párkrát se povede fakt vtipná komedie se super humorem, poté pro změnu blbost a pak zase to samé dokola. Pravdou je, že bych byl hodně zmlsaný a náročný, kdybych chtěl, aby úroveň byla skvělá několik let po sobě. Jeho poslední počin "Můj otec je šílenec" patří do řad těch zdařilejších a můžeme hovořit o povedeném humorném snímku, při kterém se sice smíchy nepřetrháte, ale rozhodně vás neurazí. Náladu určitě zlepší a i přes délku téměř 2 hodin se divák dobře baví. Někdy byl humor sušší, někdy zase člověk smíchy vybuchl. Divákovu pozornost (zejména u pánů) na sebe strhávala i pěkná a sympatická Leighton Meester, která také měla na zvýšení úrovně filmu svou zásluhu. Taky musím uznat, že Sandler společně s Jimem Careyem je pro mě nejlepší americký komediální herec a budu jeho filmy sledovat dokud nepřestane točit. "That's my boy" je za mě za 70%. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Sandler mi vyloženě nevadí a občas ho mám i rád, ale v rolích jako je tahle mi prostě moc nesedí. I přesto mě společně se svým "synkem" a kumpánem Vanilla Icem dokázal po většinu stopáže bavit. Rozhodně nemůžu říct, že bych se nudil, ale některé scény mi přišli vyloženě trapné a přitažené za vlasy. / 50% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia epizóda z novodobých amerických komédií v ktorých prízemnosť a nižšia inteligencia má pobaviť diváka, vo mne tentokrát veľké nadšenie nevzbudila. Nedá sa povedať, že snaha tvorcov bola zbytočná, skôr by som povedal, že v niektorých divokých myšlienkach mali pritiahnuť uzdu a zvážiť, ktorých hercov chcú mať vo filme (doslova odporný bol nápad postaviť do čela striptérskej čaty rozkysnutú čokoládovú sexbombu). Z toho sa následne humor menil na nechutný, smetiskový odpad, ktorého sa každý chce len zbaviť. Hlavne v prvej polovici dominoval spomenutý neúspech, ale keď sa na scéne objavil Vanilla Ice a Adam Sandler a spustil "fľašovú narkózu" v tú chvíľu sa začal obývačkou rozliehať nefalšovaný smiech. Nakoniec nakladačka od kňaza, či oprášenie songu Ice Ice Baby dostala film do priemerného hodnotenia, dávam 50%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama