Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol sklamaný, že do akej žumpy to zase Sandler klesol, no napokon postupom času sa z toho stala fakt skvelá komédia a tie skvelé hlášky sa dali počítať až na desiatky! Sandler si opäť raz zahral poriadneho dementa (už ani neviem po koľký krát) a bál som sa čo sa z tohto filmu vyvinie, ale stálo to zato. Celý ten príbeh je síce úplne šialený, ale o to tu vôbec nešlo. Ten humor bol naozaj až drsný, zvrátený a perverzný, dokonca by som povedal že "cohenovský", ale práve to dodalo tej komédii ešte väčší rozmer. V závere to dokonca malo aj dramatickú zápletku a dokonca ani ten príbeh nebol až taký priamočiary ako by každý očakával. Ja som sa výborne pobavil a na tie hlášky z rozlúčky so slobodou v kúpeľoch len tak skoro nezabudnem. A keď sa v tom filme ešte zjavil aj Vanilla Ice, tak to už bolo naozaj moc. Celé mi to pripomenulo Sandlerove komediálne začiatky s tým jeho typickým humorom. Aj keď priznávam, že ešte radšej mám jeho filmy s dramatickejším podtónom. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten Sandler už je vážně v řiti, nevím, jestli podlehl tlaku středního věku anebo co, ale jeho poslední komedie jsou neskutečnej brak. Škoda, na jeho úleťárnách typu Velký táta anebo Mr.Deeds jsem víceméně vyrostl a měl jsem ho spolu s Jimem Carreym z těch komiků nejradši. Buď ať radši točí filmy typu Volání o pomoc anebo se na to rovnou vys... Protože tohle je zralý po Jack a Jill na další odpad!... Jedna hvězda za tu letmou osmdesátkovou náladu, jinak jen další trapas. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu jízda. Málokdy se pobavím tak, jako u téhle komedie, kdy jsem skoro u každé scénky dostával takové výtlemy, že mi z toho až vhrkly slzy do očí. Tohle je zkrátka úlet, který pobavil a zaujal, a to natolik, že jsem se rozhodl si tuhle komedii pustit během víkendu hned dvakrát a i napodruhé jsem se skvěle bavil, a to i přesto, že už jsem věděl, kde jaký fórek bude, ale to mi nic neubralo na zážitku. Troufám si říci, že tahle komedie v mých očích svou vtipností strčí do kapsy i takové legendy, jako je Pařba ve Vegas nebo původní Prcičky. Co vtip, to perla, ať už je to scéna s močením u restaurace, svatba, scény s babčou, baseball, soudní proces s učitelkou či loučení se svobodou. Adam Sandler mě nikdy nedokázal pobavit víc, Vanilla Ice pobavil i potěšil, a celkově tohle byla tak geniální komedie, že pro mě ihned po zhlédnutí stává komedií naprosto legendární a kdykoliv na mě padne nějaká depka nebo splín, tak jí chci mít po ruce a podívat se na ní, protože jsem přesvědčen, že tohle musí být ten správný lék na pokleslou náladu. Nemám nad čím váhat, uděluji pět hvězd a chci tuhle komedii vidět ještě mnohokrát a doufám, že se časem dočkáme i nějakého pokračování, rád bych viděl scénku, jak slečnu učitelku McGarricleovou pustí z vězení a scénky ze života této rodinky, která zatím nikdy neměla šanci být pohromadě, by mohly být neméně zajímavé než tento film. Sakra, já chci pokračování, a to co nejdřív! Tenhle film mi zřejmě z hlavy jen tak nevymizí a jsem rád, že si tenhle film ke mně našel cestu a já že jsem si našel cestu k němu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jsem ohromen. Začátek mě překvapil natolik, že jsem ani nemukal a to jsem se ani na žádný film dívat nechtěl, jen jsem chtěl vědět název. :D Film na takové téma a ještě k tomu z toho udělat komedii... víc jsem si nemohl snad přát. Fekální humor byl naprosto dokonalý, dokázal mi rozpohybovat všechny obličejové svaly, div nepraskly. Uteklo to tak rychle, že jsem ani nepostřehl, že už je konec. Nedokážu pochopit lidi, co dávají odpad komediím podobného typu a v mnoha případech se na ně ani nepodívají, nebo je nedokoukají do konce. Já už taky nejsem dítě, ale stále se dokážu zasmát různejm hovadinám a dokážu je ocenit. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pekelně ostrá motherfucker úloha sedí Sandlerovi trochu překvapivě jako ulitá a nutno uznat, že divák s vrozenou tolerancí k buranskému a zvrhlému humoru ocení tenhle šílený bezbariérní flák daleko více než všechny Adamovy film od Trestné lavice. Já jsem na jeho komediích částečně odkojen, takže i tohle nadělení jsem přečkal bez psychické újmy a skoro s trvalým úšklebkem, ale té neuvěřitelné dějové pitomosti a neoriginality (ve smyslu neustálého omílání stejných vtipů) jsem si samozřejmě vědom a pro příště už zase raději sáhnu po něčem osvědčenějším ze Sandlerovy stagnující filmografie. Alespoň si zdejší part střihl s velkou chutí, což je opravdu asi jediným velkým pozitivem... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)

Reklama

Reklama