Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou místa, kterým je lepší se vyhnout. Skupina studentů cestuje do odlehlé posvátné země amerických indiánů, aby mohli nasbírat materiály pro školní práci na téma o indiánských tradicích. Bažinatá oblast daleko od civilizace byla po staletí využívána jako místo soudu a trestu pro vrahy. Země samotná má magické schopnosti. Umožňuje mrtvým přijít zpět a ztrestat viníky. Začínají se dít prapodivné věci a hrůza obklopuje studenty ze všech stran. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jeeej, dvd edice znova utoci na mna,,he he. Znova nepodareny horor, v ktorom to len vsetko nudi a vystrasovacie situacie su unudene k smrti a o hercoch ani nehovorim. Najlepsi duch bol ten zakryty pod dekou, jeho smiech mi pripadal ako ukradnuty z hororu Evil Dead, ale to len na okamih. Ostatne vrazdy ani nestoja za rec. Zabitie jedneho typka psom bolo extremne nezazivne a dost take nerealne, skor take amaterske. Jedine za co davam jednu hviezdicke je, ze na konci filmu sa nekona klasicky happy end a to ma len potesilo:) ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky dávám za ten nápad, za myšlenku samotného filmu, za smysl vraždění. Na jednom místě na světě je posvátné území, na kterém se ztrestávají hříchy a zlé činy hříšných lidí, kteří na území vstoupí. Najdou na tomto území rovnocennou odplatu za spáchané zlo, vše se jim spravedlivě vrátí, najdou tam svůj poslední soud. Takže taková tuctová ničím luxusní duchařina, ale s dobrou myšlenkou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film se k nám dostal díky mé „oblíbené“ DVD Edici a já byl připraven na nejhorší. Tentokrát jsem však docela mile překvapený, protože na rozdíl od většiny uživatelů na CSFD já jsem byl "celkem" spokojený. Posvátná a především indiánská místa/pohřebiště ve filmu patří mezi moje nejoblíbenější. Již samotný začátek dokázal upoutat mou pozornost navozením poněkud stísněné atmosféry, která ovšem příliš dlouho nevydržela. Jakmile se totiž na scéně objeví naše bandička studentů jde veškerá vážnost stranou. Charakteristika jednotlivých postav je různorodá jako noc a den. Hlavní prim zde hrají dvě pohledné dívky, které ovšem dokáží zaujmout především svým vzhledem nežli hereckým talentem. To se už bohužel nedá říct o jejich mužských protějšcích. Většinu děje se většina z nich chová dost nepřirozeně, což mi vadilo asi nejvíc. Bylo nad slunce jasné, že o žádné svatoušky nepůjde a tak jsem bedlivě vyčkával, s čímže se to tvůrci vytáhnou. Ve chvíli kdy se ozve jejich černé svědomí a dožene je jejich minulost konečně značně oživí skomírající děj i atmosféru. Sorry ale laciné hlášky a pár sexistických narážek na mě moc velký dojem neudělalo. Některé scény z minulosti však již jo. Přestože jde jen o kratičké záblesky, kdy má divák šanci sledovat proč musí být postavy potrestány. Závěr filmu se ovšem moc nepovedl a přestože se nekonal happyend, tak jsem zůstal lehce znechucený. Když už tomu obětujete devadesát minut svého života, tak očekáváte důstojné zakončení. Dalším důvodem ke kroucení hlavou je i místy hodně děravý scénář. Teda co děravý, spíše stupidní jako prase. Lze zde vidět několik naprosto nelogických věcí, stejně jako jistou gumovitost (viz prokousnutí hrdla umělou tlamou) atd. Právě tyto prvky mě odrazovali od průměrného hodnocení, které chci dát asi nejvíc. Jenže když už jste od DVD Edice viděli tolik sraček, musíte sem tam udělat výjimku a nějaký ten film vyzdvihnout nad ostatní. 5/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Opět nesourodá skupina studentíků 3 kluci a 2 dívky, tak že je jasné , že tenhle nepoměr, bude co nevidět hodně zredukován. Od začátku je jasné kdo asi zůstane jako poslední. Docela by mě zajímalo, jak může skupinu těhle trotlů napadnout ject někam do divočiny a pátrat po nákém kmeni, je vidět že prostě neví co roupama dělat. Děj je poměrně debilní, nebot každý si odnese ten svůj hřích. Naprosto nezáživná blbost. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčko, takže mně tohle déčko značně šokovalo. Já mám rád hloupá béčka, která jsou svojí pitomostí, naivitou a neumětelstvím vlastně velice vtipná a proto čas od času . Průser ovšem nastává, když je to tak pitomé, že to už ani není vtipné. Začátek mně jako bývalého archeologa lehce zaujal, přeci jen...dávné indiánské pohřebiště atd... Jenže hned jak došlo na úvodní popravu v roce 1700 jsem začal úpět, pak mne lehce uchlácholila krásná cesta na kánoích zeleným pralesem... Od vylodění to už bylo jen a jen špatné. Nebylo tam ani zbla jakékoliv originality, nic. Tupé prázdné, laciné, hrozné. ODPAD ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama