Reklama

Reklama

Smrtící vegetace

(TV film)
  • Česko Semena zmaru (více)

Když jsou semena rostlin z původní Rajské zahrady necitlivě přenesena do dnešního toxického klimatu, rostliny v našem kontaminovaném prostředí transformují a mění se v plazící se masu listí, což způsobí spoušť na zemi. (TV Barrandov)

Recenze (19)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Musím velice pochválit obal dvd filmu. Ten se vážně povedl i když, to co je na obalu, ve filmu neuvidíte. Adam v rajské zahradě si uchoval semena rostlin do hlíněné nádoby. Po x letech byla nádoba objevena a šílený věděc se rozhodl vytvořit Rajskou zahradu a zachránit svět. Vytvořil rostliny, které např. pohlcovaly kouř s cigaret a léčily zranění. Jenže jeho podřízený semeno rostliny odcizil. Při prodeji se akce nezdařila a semeno upadlo a zaklíčilo. Od této chvíle se pod zemí rvou silné kořeny rostlin, které způsobují zemětřesení. Dokáží ekologové Kate a Joy zachránit svět? --Dalo se na to koukat. Někdy to chce změnu od těch psychopatů, vrahů a Zombii :-) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na slaboduchou televizní sračku to vůbec není špatné. Český název Smrtící vegetace mě donutil se na to podívat, protože přiznejme si, tak blbý název hovoří za vše a člověk od toho hned čeká ubohost ve stylu Asylum filmů. O to větší překvapení, když jsem zjistil, že se na to dalo dívat - alespoň jedním očkem určitě. Námět se semeny z Edenu je sice trapný, ale přesto zajímavý. Ekologické poselství taky potěší. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Semena z biblické zahrady Eden se dostanou předčasně do nepovolaných rukou, tedy jedno semeno, a způsobí popravdě biblickou katastrofu. Námět fajn, film má spád, herecké výkony spíše pod průměrem, speciální efekty laciné a naprosto příšerné. Pokud člověk ví, do čeho jde, pak si ale i tohle levné béčko, pro někoho jistě céčko nebo déčko, svým způsobem užije. Kdyby to dostal do rukou R. Emmerich, ano kdyby, pak by se film lišil jen výbornými efekty. Samozřejmě postavy občas plácají a chovají se všelijak, ale to už k tomuhle typu filmů patří. Nejhezčí byla zahrada... ()

erpe odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že i sci-fi by mělo stavět na nějaké logice, možnostech a rozumu...tohle postrádá úplně všechno. Splácanina bez scénáře. Chudáci herci...co musí občas hrát, aby se uživili, to už hraničí se sebeobětováním :( U těchto filmů si vždycky říkám, kde jinde by peníze na jejich vznik byly potřebnější...a v tomhle případě naprosto kdekoliv :( Je ostuda, co se dalo natočit ještě v roce 2011. ()

pavel80 

všechny recenze uživatele

Z vraždící vegetace mi uvízla nejhlouběji, ta naše česká Adéla, co ještě nevečeřela. Nejsem tedy odborník na žánr vzatý. Film si, ale určitě zaslouží minimálně, alespoň jednu hvězdičku za snahu, aby se neustále na obrazovce něco dělo a další za Zillera. Paul Ziller se ve své kategorii filmů vyzná a natočí-li další oddychový sci-fi film, tak se určitě podívám. PS: Doporučuji shlédnout Loch-ness teror. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama