Reklama

Reklama

Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú

  • Japonsko デジモンアドベンチャー02 ディアボロモンの逆襲 (více)

Obsahy(1)

Už štvrtý film o digimonoch sa odohráva 3 mesiace po porážke MaloMyotismona. Tai a Matt sa opäť vracajú do Digisveta, aby zastavili vyčínanie diabolského Diaboromona. S pomocou Greymona a Garurumona, ktorí spoja svoje sily a digitujú sa na mega level, ho porazia, no čakách ich nemilé prekvapenie. Zistia, že to bola pasca a jeho porážkou sa uvoľnilo množstvo Kuramonov do nášho skutočného sveta. Ako sa im podarí vyriešiť tento problém? (Kwaichi)

(více)

Recenze (3)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Vrátil se kvalitní záporák, ale celý film působí od začátku jako zoufale nastavovaná kaše. Nevím proč mají ve druhé řadě seriálu tvůrci nutkání pořád někoho oživovat. Už s Myotismonem to haprovalo a tohle je ještě podivnější. V předchozím díle byl Diaboromon jasně zničen, navíc tady je jeho likvidace taková podivná, tak proč to opakovat donekonečna. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Neviem, no vôbec sa mi to nepodobá na tých Digimonov, čo som pozerával pár rokov dozadu, ako keby ich niekto vymenil :XD ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Slušný digimoní spin-off s fajn temnější atmosférou a dobře naanimovanou závěrečnou akcí. Také poněkud zbytečný, reycklující, a nepřinášející do fiktivního univerza nic nového, ale aspoň na ploše těch skromných 30 minut relativně zábavný. Dobrá jednohubka mezi sledováním jednotlivých sérií. ()

Reklama

Reklama