Reklama

Reklama

7 gwanggu

Trailer

Obsahy(1)

V Sektoru 7, v podmořském ropném nalezišti, které se nachází jižně od ostrova Jeju, pracuje Hae-jun jako správce technického vybavení ropné lodi jménem Eclipse. Kapitán Eclipse Jeong-man je bývalý kolega Hae-junina otce. Jeho prací je mimo jiné i výcvik nováčků. Po 3 týdnech příprav vezme Hae-jun nového pracovníka pod vodu. Nováčkovi však selže výstroj a utopí se. Krátce poté začnou jeden po druhém umírat další členové posádky a jejich těla jsou nepochopitelně zohavena. Několik málo přeživších zjistí, že vraždy nejsou dílem člověka. Jakési záhadné stvoření infiltrovalo loď skrz vrtné trubky a začalo lovit posádku. Pro Hae-jun a její kolegy boj o život právě začíná. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa celkom tešil, ale výsledok dopadol ako to už býva sklamaním. Čo to vlastne bolo, paródia? Nemám zmysel pre primitívny ázijský humor, a najviac mi lezú na nervy ukričaní, afektovaní herci. Rozbeh bol pomalý a čisto komediálny, takže celá prvá polovica bola jedným slovom strašná. Potom sa na scéne konečne objavila digitálna príšerka a už to bolo o čosi lepšie. Škoda len, že sa to nebralo aspoň trochu vážnejšie. Vlastne je to podobný "vtipný" prípad ako Chawu, akurát v inom prostredí a s inou obludou, takže ak sa vám páčil ten, myslím že to môžete skúsiť. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Do dneška jsem si myslel, že větší kardinální peachovina, než korejská romantická komedie snad už ani nemůže existovat. A ejhle! Korejská neromantická komedie mě naprosto vyvedla z omylu. No, co vám budu povídat! Z temných mořských hlubin vyleze bezxichtý, nezničitelný prasomrož s vystřelovacím jazykem a s vervou se na ropné plošině pustí do smečky makaků, jejichž behaviorální studie by končila zoufalým konstatováním naprostého kokotismu a zostuzením celého řádu primátů. Tak nám opičky zdrhaj, prasomrož je požírá a příznivci Animal planet se dočkají sta nekonečných minut krystalické kim-chi zábavy a užijí si spoustu lekrace. Asi jako na pohřbu Kim Čong-ila. ()

Reklama

kohaku odpad!

všechny recenze uživatele

Závody motorek, lidi se zapalovači, doktorka, která tajně vykrmuje monstrum a mnoho dalších inteligentních lahůdek - to vše na ropné plošině. Ne, opravdu se nejedná o návrat Petera Jacksona ke svým kořenům, ale o pravděpodobně nejhorší film všech dob. Tahle plejáda nesnesitelně blbých postav a špatných herců v kombinaci s retardovaným scénářem, kopou směšných efektů a patosem v mých očích překonala korejskou sračku s názvem Národní reprezentace. A to už je co říct. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nápad na monster horor z prostředí ropné věže se zdál lákavým a pořádný monster horor jsem neviděl ani nepamatuji, bohužel výsledek je horší než by se mohlo zdát. Ve filmu nefunguje nic, čím by diváka zaujal. Příšerní herci, nepovedená akce, mizerné triky a nulové napětí. Mohlo to být fajnové béčko, ale nemá cenu s filmem ztrácet čas. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Proti The Host výrazný posun k čisté žánrovce západního střihu, přičemž si film uchovává znatelnou korejskou patinu (humor). Blbý je akorát, sympaticky připomíná osmdesátková a devadesátková sci-fi horrorová béčka, gradaci má ve finále slušnou a úroveň CGI vzhledem k nijak horentnímu rozpočtu (na západní poměry) ujde. Kromě zbytečné humorné postavy může pro fanouška monster horrorů znamenat problém minimum brutality. Sector 7 je natočen tak, aby u něj mohl v kině chroupat popcorn i korejský puberťák. 7/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Během natáčení snímku za sebe herečka Ji-won Ha (Hae-joon Cha) nenechala, dokonce ani během nebezpečných scén, vystupovat speciálního dvojníka. Za tímto účelem se dokonce rozhodla před samotným natáčením snímku podstoupit zkoušky pro získání licencí v řízení motocyklu a vodního skútru. (Conspi)
  • Zprvu se hovořilo o tom, že by snímek mohl režírovat úspěšný jihokorejský režisér Je-kyoon Yoon (Tsunami (2009), Romantic Assassin (2003)). To ale nebylo možné hlavně z důvodu jeho dalších filmových akvizic, jimž se nakonec rozhodl dát přednost. Na snímku se tedy podílel jen coby výkonný producent. Režie snímku tak připadla jihokorejskému režisérovi Ji-hoon Kim (May 18 (2007), Sector 7 (2011)). (Conspi)
  • Na předpremiéře pro novináře byl problém s temným prostředím, které při nasazení 3D brýlí ještě ztemnělo a nebylo téměř nic vidět, navíc byl problém se zvukem. CJ Entertainment zesvětlila obraz a zremixovala zvuk na premiéru. (balone)

Reklama

Reklama