Reklama

Reklama

Gokusen Graduation Special '09

(TV film)
  • Japonsko Gokusen 3 Graduation Special '09 (více)

Obsahy(1)

Na střední škole Akadou se blíží konec školního roku. Yamaguchi Kumiko a její třída 3-D doufají, že všichni společně za pár dní zdárně ukončí studium. Na scéně se však objeví několik spolužáků z třídy 2-D a vše se zkomplikuje. Závěrečný díl seriálu Gokusen 3. (loveless)

Recenze (2)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nic úžasného, nic nečekaného, ale vcelku příjemné završení 3. série Gokusenu. Maličkost, která stojí za pozornost: Výraz Rena Kazamy (Haruma Miura) při závěrečném proslovu Yankumi na absolventské ceremonii. Všichni se rozbrečí, jen on má podivný výraz, jako by slzy zadržoval, a u toho přežvykuje pusou. Nemohla jsem si pomoct, ale ten jeho výraz mě dostal. Jde vidět, že škála toho, co dovede výrazově zahrát, není rozhodně malá - což párkrát dokázal i během 3. série. ~(3,3)~ ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Blíží se konec školního roku a Yamaguchi Kumiko aka Yankumi ho se svými studenty, bývalými mladistvými delikventy, z 3-D nadšeně vyhlíží. Snad se podaří a všichni společně zakončí studium. Ale je jasné, že tak jednoduché to nebude a něco (nebo spíš někdo s chutí ke rvačce) se do toho zas připlete - tentokrát rebelující spolužáci z 2-D. Závěr třetí série Gokusenu je celkem příjemný prodloužený díl. Ale všichni už se těšíme na Gokusen The Movie, takže rychle dokoukat! ()

Reklama

Reklama