Reklama

Reklama

Osvícení andělů a démonů

(TV film)
  • USA Illuminating Angels & Demons
Ukázka z filmu
USA, 2005, 90 min

Režie:

Geof Petch, Dan Hall

Předloha:

Dan Brown (kniha)

Scénář:

Geof Petch

Hrají:

Dave Hoffman (vypravěč)

Obsahy(1)

Bestseller Dana Browna ANDĚLÉ A DÉMONI zobrazuje svět, ve kterém Vatikán už více než dvě stě let svádí bitvu s mocným tajným společenstvím - Ilumináty. Stejně jako v Brownově knize ŠIFRA MISTRA LEONARDA, i tady nalezneme na pozadí příběhu skutečná fakta a pozoruhodnou pravdu. Proč Vatikán mlčí o své minulosti a událostech s ní spojených? Existuje vůbec ve skutečnosti společenství Iluminátů? Snaží se Ilumináti zničit Vatikán nebo mají vyšší ambice? Kdo jsou andělé a kdo démoni? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (5)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Snaží se temné síly a tajná společenství zničit katolickou církev a učinit z lidí otroky? Existují Ilumináti i dnes a jaké jsou jejich cíle? SPOILER ! Co skrývají vatikánské katakomby a co papežovy tajné archivy? Pověřil Kristus opravdu apoštola Petra založením církve, která by hlásala jeho učení? Co skutečně zničilo řád Templářských rytířů? Byli zabiti všichni? Projektovali celý novodobý Vatikán a jeho část Říma sami Ilumináti? Co všechno si církev přisvojila od starodávných kultur (egyptské, babylonské, sumerské) a co je původní - křesťanské? A je vůbec možné věřit Bibli a jejím kazatelům? ()

garry

všechny recenze uživatele

Ilumináti = Osvícenci opravdu ohrožovali katolickou církev. Čím? Šířením moderních myšlenek. Vizte Encyklopedisté a Velká francouzská revoluce. To byly zásadní údery církvi. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument je špatnej, fakt hodně špatnej, i takovéto téma se dá pojmout s grácií a reálnými poznatky, místo cucání z prsu jalové ženy. Místo mého vyjmenovávání toho, co je špatné, raděj zkopíruju komentáře z youtube, kde je tenhle film k dohlédání, řeknou toho hodně o podstatě filmu i o lidech, pro které je určen. ...___________...Caelum Est Terminus napsal: Vatikan a cely "Krestansky Nabozenstvi" zna celou pravdu o lidskem byti a podstate cloveka na tyhle planete,vi o zabydlenosti vesmiru . Ale uz potisicileti se snazi udrzet co nejvic lidi v nevedomosti a ovladat vsechny prostrednictvim viry.. ...___________... Lada Hudek napsal: vatikan je dablovo doupi ...___________... Mňo... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dokument o tajných společenstvích, prezentovaných především porovnáváním obsahem z knihy Angels & Demons autora Dana Browna a historických faktů(staveb a soch v Římě, jakožto tajných symbolů, i slavných osobností, jako byl Galileo Galilei) a v neposlední řadě s nimi spojených konspiračních teorií. 70 % ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi spiklenecké povídky, tohle je to pravé co hledáte. V tomto "dokumentu" jde především o to, aby jste si začali myslet, že všichni a všechno kolem křesťanství je obaleno lží a intriky, ale popravdě zní to už opravdu bláznivě, především i díky tomu, že vše co se v minulosti stalo tak se pokouší nějak za kombinovat do příběhu o skupině Iluminátech, kteří se po staletí snaží samotné křesťanství zničit... Jestli si někdo za 500 let zhlídne tento film, bude si myslet, že jsme byly hodně divní když jsme tomu věřili... HODNOCENÍ: 30% (2*) ()

Reklama

Reklama