Reklama

Reklama

Jsme ve vesmíru sami?

(TV film)
všechny plakáty
Ukázka z filmu
USA, 2009, 90 min

Režie:

Kyle McCabe

Obsahy(1)

Vědci se vydávají na nejpodivnější, nejdrsnější místa na Zemi, aby zde hledali nejodolnější mikrobiální stvoření žijící na hranici existence. To, co zjistili o životě na těchto místech nás vede k přesvědčení, že by život mohl prospívat i na jiných planetách. Jaké jsou formy života na Marsu, Enceladu, Titanu či Europě? Jak by mohly organismy získávat potřebnou energii pro život? Život v drsných mimozemských podmínkách se nezdá být nereálný. A co v jiných slunečných soustavách v hlubokém vesmíru? Některé z těchto planet by mohly být domovem složitých organismů nebo dokonce inteligentních bytostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (4)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

V tomto dokumentu jsem nezjistil skoro nic nového, ale jen kvůli tomu že jsem už viděl mnoho dokumentů na tuto tématiku a kdyby tohle byl můj první dokument na téma "Jsme ve vesmíru sami?", tak bych byl unesen co vše se vlezlo do 90minut... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pavědecké bláboly o ufonech, ale v tomto dokumentu předkládají přední astrobiologové, většinou při NASA, zajímavá fakta a důkazy, byl jsem příjemně překvapen. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama