Reklama

Reklama

Blubberella

  • Kanada Blubberella
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Blubberella (Lindsay Hollister) je damphír. Napůl člověk, napůl upír. Jejími koníčky jsou procházky po pláži a zabíjení nácků. Osm set let starého upíra potkáváme v roce 1940, kdy se snaží pomáhat protiněmeckému odboji v přepadávání vlaků se zbraněmi. Při jedné takové "loupeži" stvoří Blubberela nechtěně nového upíra. Jedná se o jednoho nacistického komandanta (Michael Paré). Díky svému neutuchajícímu a nikdy neukojenému hladu tak dá vzniknout myšlence o nesmrtelnosti nacistické armády. Nacistický doktor (Clint Howard) se poté snaží vyvinout druh krve, která po vypití udělá z člověka upíra, který může žít i ve dne. Tento "lék" chce doručit Adolfu Hitlerovi (Uwe Boll). Blubberella se vydává na krvavou jídelní cestu, aby této pohromě zabránila. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Němci nemají smysl pro humor, nebo mají humor, kterému se smějí patrně jen oni sami. Jinak nejde vysvětlit to, co se v tomto filmu odehrává. Točené společně s BloodRayne 3 na jeden zátah, takže metoda totálního šetření rozpočtu. Prostě: "Kamera, jedem, střih! Kočka z placu pryč. Velryba na scénu a jedem to samé, akorát se pokuste u toho být vtipní." Počet mých úsměvů by se dal spočítat na prstech jedné ruky a to ještě téměř vše na začátku filmu. Pak už jen nastupuje sbírka trapnosti korunované Bollem převlečeného za Hitlera (Vidíte v tom taky tu metaforu?). Jedině, kdy jsem se opravdu zasmál bylo, když se v průvodu židů objeví týpek oblečený jako ryba, který cestou upadne a nemůže vstát a pak se ještě jednou objeví později u ohně. To je humor z tak jiného vesmíru, že vůbec netušíte, že to někoho může napadnout. Ruce pryč. 1/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parodie lepší než originál. Je neuvěřitelné jakou má Boll výdrž. Za hodně krátkou dobu vytvořil dva filmy a za dost levně. Ne žy by ty filmy byly nijak extra kvalitní ale je to celkem obdivuhodné. Zatím co mě Bloodrayne 3 zklamal tak Bluberella překvapila. Je to sice debilní a plno scén je dost trapných ale ta absurdnost je tu prostě maximální a potěšilo i to že sám Boll si umí udělat srandu sám ze sebe. Hollisterová je sice machna a hlavně neumí ten její způsob hraní je šílenej, ale je tu Howard a Paré tahle dvojice mi přišla dost dobrá a Paré byl uplnej magor. Bylo to fajn, pár vtipů poměrně trapných ale bavil jsem se. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ten jeden bod dávam len preto, lebo si myslím, že to bol Uweho úmysel natočiť čo najväčšiu kokotinu, aby si pochutnal na odporcoch svojich filmov. Ako už iste viete, jedná sa o paródiu na BloodRayne 3, a keďže ten film bol už vopred odsúdený na zánik, tak si najskôr povedal: Keď sa vám nepáči sekačka so sexy kočkou v hlavnej úlohe, tu máte monštruózne prasa a môžete byť spokojní. Blubberella likviduje fašistov naozaj originálne: Varechami, valčekmi na cesto, gigantickými prsiami, alebo... (veď uvidíte v závere - ak sa vám vôbec podarí k nemu dopracovať). Je to samozrejme sračka, ale takto to asi malo byť, a už sa teším na ďalšie vulgárne reakcie :-) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem teda celkem realista, ale tímhle filmem Boll diváka regulérně proklel. Zrecyklovat svůj poslední majstrštryk (Bloodrayne 3) tak, že do jeho kulis nasadim reinkarnovanýho brontosaura, to už chce hodně velký sebevědomí. Mimochodem, jakej smysl má točit parodii na film, kterej neviděl kromě Uweho kamarádů, filmových sebetrýznitelů a členů sekty štěpení neuronu nikdo? ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu sledovat to, jak vypadá herečka. Herečce je to jedno a dělá si celej film ze sebe legraci. To beru, je upřímná, vypadá sympaticky. Horší je, co všecko tomuhle filmu předcházelo. Uwe se rozhodl natočit Osvětim, pak ho ale napadlo, že by mohl natočit pokrčování Bloodrayne no a aby to nebylo všecko, a zřejmě utřel nos svým kritikům, rozhodl se na svůj film natočit parodii. Všecko z období 2. světové války. Klobouk dolů, tohle opravdu každej režisér nedokáže. A co je na tom nejlepší? Všecko natočil ve stejných kulisích. Chorvati z něj museli mít radost. Blubberella je každopádně kravina. Hrozná kravina. Překlikal jsem to, nedalo se to dokoukat do konce, stejně jako Osvětim. ()

Zajímavosti (7)

  • Jedna z původních hrdinek si dovolila přímo v záběru oznámit, že pochybuje o tom, že je dotyčná scéna vtipná. Scéna byla vystřížena a Uwe Boll kvůli ní musel přestříhat stávající film a přidat scénu, ve které sám vystupuje. (jacksax)
  • Ve scéně, kdy na začátku Blubberella (Lindsay Hollister) ukradne vojákovi sendvič, lze zahlédnout velice amatérskou figurínu mrtvého vojáka. (ricky4)
  • V úvodní scéně, která se odehrává v noci, je možné za hlavní hrdinkou spatřit obrys jakési budovy. Jde o stejnou budovu, která později ve filmu slouží jako „dům neřesti“. (ricky4)

Reklama

Reklama