Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý Kang Sang Man chce skoncovat se životem. Po neúspěšné sebevraždě se probudí v nemocnici a zjistí, že vidí duchy - neustále kouřícího taxikáře, plačící ženu, požitkářského dědu a malého kluka s neukojitelnou chutí na sladké. Doktoři ho považují za blázna. Jediná možnost, jak se duchů zbavit, je splnění jejich přání. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (43)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře vyprávěné: zaujmout blbinkami, nasadit brouky do hlavy, rozvinout zápletku a zapojit spousty lidí, naladit na vlnu, a nakonec otevřít oči. Jo a vymačkat z nich nějakou tu slzu. Má to jedinou slabinu. Korejci zřejmě když už si zaplatí lupen, chtějí tak dvě hodiny zábavy a víc, jinak se cítí ošizeni. Prostřih na hodinu a půl by myslím hodně seděl... ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Bože, ti Korejci mají opravdu zvrácené představy o komedii. Ještě nikdy jsem u "komedie" takhle neřvala a nebilancovala svůj dosavadní mizerný život. Na prolínání několika žánrů do jednoho filmu už jsem si zvykla, ale tohle mě fakt dostalo. Autoři vás příjemně naladí na praštěnou oddychovku, aby z vás v zápětí vyždímali veškeré skryté zásoby emocí. Je to zvláštní, ale takovéto počínání jsem opravdu zažila jen u korejských filmů, říkám si, zda to nedělají kvůli úspoře peněžních prostředků za lístky do kina. Zaplatíte lístek, zasmějete se, zapláčete si, chvíli se bojíte a čekáte, jestli nepřiletí mimozemšťani. ()

Reklama

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Zase a opět... Nešťastný kluk s prachbídnými vyhlídkami na nějaké zlepšení se snaží zlikvidovat sám sebe. Bohudík mu to nevyjde a může tak vesele komunikovat s duchy. Téma je skvělé, komický potenciál je výrazný a Cha toho dokáže využívat především ve chvílch, kdy do jeho těla vstoupí jeden z duchů. Bohužel, jak je Korejců zvykem, začne do toho plést romantická linka, která se u mnoha snímků vyznačuje bolavými vzpomínkami a Amazonkou slz. Já jsem si na takové momenty u Korejců zvykl, ale tady mi to opravdu vadí, jelikož téma je opravdu úžasné, avšak zpracování opět sklouzlo do sladkobolného kýče. A jak tady vidím, zoufalí američtí tvůrci se rozhodli i tohle přetočit pro jednoduché americké publikum. V hlavní roli však nebude talentovaný Cha, ale jakýsi předkusák. To bude určitě bomba! 70% ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Hello Ghost je o chlapíkovi, jenž chce skončit se svým ubohým životem a po nepovedené sebevraždě začne vidět pár duchů. Od té doby s nimi žije každodenní život a skrze plnění jejich přání najde ženu svých snů. S Hello Ghost jsem se dlouho prodíral komediální stránkou, aby pak přišla těžce dramatická chvilka, která mě odrovná. Ten konec byl úžasný. Po Japonsku nenátlakové city, které byly sice jasné, ale nechaly diváka pracovat s jeho povahovými rysy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Konec tomu dal hvězdičku navíc, protože mě to nečekaně dostalo a dojalo, což se mi moc nestává. Jinak průběh o maníkovi, co se chce zabít a začne vidět duchy, není nijak originální a ze začátku ani moc vtipný. Hlavní hrdina vás dost štve. Ale postupně je to víc a víc zajímavě větvené a Cha Tae-Hyeon skvěle hraje ve chvílích, kdy do něj vstupují jednotliví duchové. To jsou obličeje, že jsem se fakt zasmál, hlavně proto, že jsem to nečekal. Je to hodně dojemně smutně romantické, rozhodně se neválíte po zemi. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama