Reklama

Reklama

Tato komedie vypráví příběh o bývalém trestanci a řidiči únikového vozu zločinců Rayi Bradstoneovi, který se rozhodl pověsit krádeže na hřebík a stát se řádným otcem své dcery Sally. Nemůže si však najít legitimní práci, a proto souhlasí, že se zapojí ještě do jedné bankovní loupeže. Na poslední chvíli však zaváhá a rozhodne se místo toho řídit autobus, kterým jeho dcera jede na školní výlet. Své kamarády kriminálníky nechá ve štychu a ti se mu teď hodlají pomstít. Brzy pronásledují autobus plný školních dětí až do New Orleans. Unikne jim Ray a ochrání svěřené děti? Role Raye se zhostil Paul Levesque, slavný zápasník Triple H. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] Paul "Triple H" Levesque je v tomto filme celkom dobrý. Jeho ako herca príliš neuznávam, ani sa mi nepáči, pretože nemá prečo. Jeho herecká kariéra je na bode mrazu. Ale k samotnému filmu. Nato, že toto produkovalo WWE Studios tak ma prekvapilo, že som tento film vydržal pozerať až do konca. Síce je to dalšia podpriemerná americká komédia, ale pozerať sa nato dalo. Ale viac krát si to určite nepozriem. Keby niet v hlavnej úlohe Paula, ktorý získal rolu vdaka tomu že jeho svokor je majiteľ WWE Studios, tak si tento film ani nepozriem. Každopádne, bolo to dosť zlé, proste, nerád sa k takýmto filmom vyjadrujem, pretože k tomu nieje čo písať. O zlých filmoch sa zle píše. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Bože to zas byla hovězina. Možná, kdybych film znal pod českým názvem, tak bych do toho asi ani nešel. Role se pro takovou rampu vůbec nehodila, k němu tak rvačky a akce a ne věčné dolézání za namyšleným a drzým spratkem. I když byl spratek jeho. Prostě ve filmu se strašně kecá a skutek utek. Jedna dvě miniakcičky a hlucho až nemilo, řadí podle mne film mezi nudné slátaniny. A to že byla komedie? Nebýt těch dvou lupičů tak se člověk nezasmál. Snad kdyby to bylo kratší, dal bych více. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Ray Bradstone (Paul Levesque) je právě propuštěn po sedmi letech z vězení a nejvíce se těší na svou manželku a hlavně dceru. Ty jej však po shledání odmítnou, ale Ray je přesvědčen, že je dokáže získat zpět tím, že bude sekat latinu. Hodlá si najít práci, ale z jeho trestním rejstříkem jej nechtějí zaměstnat. Aby sehnal peníze, kontaktuje bývalého parťáka se kterým hodlá vykrást banku. Při akci si ale Ray na poslední chvíli vše rozmyslí a raději odjíždí se svou dcerou na školní výlet. Do školního autobusu se však omylem dostanou peníze z loupeže a Ray má tak v patách nejen bývalé kumpány, kteří chtějí získat peníze, tak také policii. Pro Raye je však nejdůležitější, získat zpět srdce své dcery...Ne moc vtipný, ani nijak zajímavý je tento výlet plný děcek. Ovšem přeci jen těch sto minut dobře utíká a hlavnímu hrdinovi fandíte. Hodnocení je ovšem dost na hraně a na dobrou komedii tohoto roku stále marně čekám. 50% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pad i ked nie vzdy dobreho rezijneho remeselnika takmer na uplne dno. herek odstartoval svoju karieru stylovo (critter, bill a ted a niekolko hitoviek pod zastitou disneyovskeho studia ako mighty ducks a 101 dalmantines), ale momentalne sa pohybuje v beckovych vodach direct to dvd filmov, medzi ktore patri i chaperone. beckovy pribeh o poucenom kriminalnikovy ktory sa snazi najst cestu k svojej dcere ktoru nevidel niekolko rokov. filmove studio WWE vyprodukovalo niekolko solidnych (i ked cisto beckovych) akcnakov a tento raz zabrdlo do rodinych komedii (triple h presadzuje PG eru i vo wrestlingu hlavne kvoli svojim detom). na chaperonovy nie je nic originalne, objavne ci len trocha zabavne. cista rutina od rezije (nic moc a jedna akcna scena stoji za hovno), cez hercov (trip h sa snazi, ale predstavitelka jeho dceri je hrozna rovnako ako v modern family) az po hudbu, ktora je pritomna takmer non stop pocas celeho filmu (a je hrozna) a zacala ma iritovat uz okolo 10 minuty. navyse pred koncom sa decka daju dohromady aby hlavneho hrdinu zachranili, ale pocas celeho filmu sme nemali moznost sa s nimi zoznamit nejak blizsie (teda az na hlavnu hrdinku a jej potencionalneho boyfrienda) a tak teda cela scena nakoniec vyprcha do stratena. suma sumarum dost slabota, ale ak sa paul lavesque alia triple h alias the game alias the cerebral assassin alias king of the kings rozhodne pre cisto akcnu ulohu nemuselo by to byt tak marne... ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, je to teda setsakra piškotí, ale jako odpočinkový relax neuškodí. Nemusíte u toho přemýšlet, děti se vám tím nezkazí a třeba si vezmete i nějaké to ponaučení, jak být lepší rodič. Né, že bych jím byl... Triple H neodvedl vůbec špatný výkon a občas se vyskytly i komické případy. 50% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama