Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate Reddyová pracuje jako finanční analytička a je ve své práci velmi úspěšná. Dokonce si ji k sobě vybere velký šéf Jack Abelhammer, aby společně pracovali na projektu, který ona vymyslela. Potíž je v tom, že sídlí v New Yorku a Kate bydlí v Bostonu. Navíc je vdaná a má dvě malé děti. Její manžel Richard právě získal možnost posunout se v kariéře, chůva nespolupracuje podle představ. Pro Kate je velmi těžké být dobrou manželkou, matkou a zároveň pracovat. Snaží se ze všech sil a docela se jí to daří, ale když musí na novém projektu pracovat ještě intenzivněji, začíná to v domácnosti trochu skřípat. Kate propásne první stříhání malého synka Bena, starší dcerka Emily jí však neustálou nepřítomnost a nesplněné sliby nechce odpouštět. Richardovi se také pomalu začíná zajídat to, že ji musí neustále zastupovat. V práci se jí sice daří, ale musí čelit kolegovi Chrisi Buncemu, který sice nemá tak brilantní nápady jako Kate, ale patří mezi ty lidi, kteří dokáží vycítit ten správný okamžik, kdy slíznou smetanu za cizí práci. Kate to o něm ví a je rozhodnutá vytrvat a nic mu nedat. Celý projekt byl její nápad a ona ho holdá dokončit.Díkůvzdání si však chce užít se svou rodinou a odjíždí k manželovým rodičům. Celý den si nevšímá telefonu, ale večer jí k nim volá její asistentka Momo, že zítřek je jediný den, kdy je možnost představit celý projekt nejvyššímu šéfovi. Nezbývá než opět zklamat manžela a děti a odletět. Prezentace je úspěšná a s Jackem jsou pozvaní na oběd s nejvyšším. Kate si ho svou bezprostředností nakloní ještě více a nakonec svolí k realizaci. Je to ohromný úspěch. Momo, která v Kate vidí odstrašující případ a nikdy nehodlá mít děti, je těhotná a rozhodne se dát dítě pryč. Nechce žít jako Kate... (TV Prima)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (98)

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky zrovna dvakrát nechápu, jak to dokáže……..jak to dokáže někdo natočit nebo přijmout v tom roli. Prázdné, suché, bez nadšení, bez zájmu, bez pointy, bez ničeho…….teda se stárnoucí S.J.Parker, které role matky středního věku sluší asi jako Carrie Bradshawové pytel od brambor…….a stejně tak sluší humornému románu Allison Pearsonové jeho filmové zpracování. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Je těžké, být dokonalou matkou a manželskou a ještě být úspěšnou manažerkou. Jako sedět na kolotoči, který nemá žádné tlačítko k vypnutí. Všechno nemůže šlapat jako švýcarské hodinky. A to má hlavní hrdinka Kate (Sarah -Jessica Parker) ještě štěstí na hodně tolerantního manžela, který ji pomůže i vypravit na služební cestu, aniž by ji bombardoval výčitkami. Nejvtipnější byla její podřízená spolupracovnice Momo, její časté komentáře a úvahy mě pobavily. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Nejsem vůbec cílová skupina. Vlastně nejsem ani skupina. Nejsem. ~ Film o tom, jak... o čem vlastně? Tady šlo primárně o obsazení a uplatnění Sarah, Pierce a několika dalších známých, nicméně nijak hvězdných herců. A ano, pokusy o vtipy a humor tu byly, ale nějak mi připomínaly Ally McBeal a tak hryzalo déja vue. Nemít po ruce FFWD, nedokoukám to. ~ Sex ve městě mi přijde povrchně nízký a hloupý. Tady mě zajímalo, jestli umí Horse Jessica Parker taky hrát něco jiného. Ne, neumí. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Knížka je milá oddechovka. Tohle se táne i při krátké stopáži a navíc to má úplně nešťastnou formu. Promluvy na kameru prostě nefungují, Kate přišla o super kamarádky i kus vtipu (Momsters není tak dobré jako Mamfie, prostě ne). Naštěstí zbyl okouzlující Jack. Ale bohužel, někdy ani James Bond nestačí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem čekala propadák a byla překvapena. Ale ne moc. Film nemá nic navíc - i když musím přiznat, že ASI SPOILER bylo fajn, že scénaristi neudělali z manžela protivného ublížence, který by Kate jen popostrčil do náruče jejího nového partnera. // Takže na zabití nějakého toho času proč ne. Ale podívat se na to víckrát?.... Proč jo... ? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)
  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)

Reklama

Reklama