Reklama

Reklama

Eu Não Quero Voltar Sozinho

  • USA I Don't Want to Go Back Alone
Krátkometrážní / Drama
Brazílie, 2010, 17 min

Obsahy(1)

Leonardovi je patnáct let, je slepý a jeho nejlepší kamarádkou a pomocnou rukou při překonávání překážek na cestě životem je jeho spolužačka Giovana. Avšak s příchodem nového studenta Gabriela se Leonardův život změní téměř od základu, protože se musí vypořádávat s láskou, která se rodí kdykoli, kdekoli a mezi kýmkoli. (Stanislaus)

Recenze (14)

A.G.T.C. 

všechny recenze uživatele

Zkrácená verze filmu V jeho očích a musím přiznat, že zkrácená verze mě chytla za srdce. Citlivý a silný příběh hledání sebe sama a ještě k tomu s hendikepem - slepota. Nevidomý Leo, kterému je na obtíž, jak mu každý chce pomáhat v chvíli příchozího nového studenta Gabriela se zamiluje navzdory tomu, že jo platonicky miluje jeho nejlepší kamarádka. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Akoby to zhrnul môj stručne sa vyjadrujúci kamarát-milé:) No, ale filmík bol vážne pekný a taký ten druh, čo by možno aj homofóbnych jedincov dostal na vážky. Nevtieravým, nenásilným spôsobom vám ukáže, že na pohlaví láske nezáleží. Proste sú veci v živote, ktoré človek neovláda mysľou, ale to neznamená, že je to nesprávne. Mne osobne nezáleží na tom, akú má človek sexuálnu orientáciu, ale akú má osobnosť a povahu. A hlavne srdce. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Kamarátstvo, prvá láska - na línii chlapec-dievča-chlapec iskrí to i praská. Chlapec slepý sa do iného chalana zaľúbi. A to je vlastne všetko. Príjemná jednohubka. Trošinku vystavaná v mene politickej korektnosti k rešpektovaniu práv postihnutých a sexuálne odlišných, ale také už dnešné artové filmy zhusta bývajú. Aby sa zavďačili kadejakým porotám a novinárom. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

dětsky milý krátkometrážní coming-outový film, který nepřináší sice nic nového, ale jako nenucená "agitka" je to fajn. A asi lepší varianta než koukat na roztaženou celovečerní verzi o tom stejném. Můžete zkouknout tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama