Reklama

Reklama

Obsahy(1)

19letá houslistka Belle (Anna Raadsveld) žije v malé nizozemské vesnici. Na rozdíl od všech ve svém okolí, kteří jsou posedlí sexem, tedy jejího přítele, její sestru a zejména její matku, jsou Belliným jediným zájmem housle a možnost studovat na konzervatoři. V důsledku rozhodnutí opustit své rodné místo se vydává nejen na hudební dráhu, ale také cestou sebeobjevování. (Proroček)

(více)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Komentár sa môže dotknúť citlivejších ľudí!! Stádo opíc si vždy zasexuje pred jedlom, každý s každým, aby tak eliminovali spory pri kŕmení sa. Ľudia sú asi opice, lebo aj hlavná hrdinka filmu sexuje, čo to dá, ale hlavne z 2 dôvodov, ktoré zistíte, keď si pozriete film. Sex sa tu ukáže ako problém, ale aj ako skvelé riešenie. Občas to vyzerá ako umelecký film, ale častejšie ako béčkové porno. V každom prípade po jeho zhliadnutí oceňujem výhody monogamie, ktorú som dodnes považoval za nedosiahnuteľnú. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi jednoduchý děj o tom, že dívka chce hrát na housle, ani tak nemá zájem o sex. Jenže pak si řekne, že by to chtěla zkusit, a ono jí to nedá to, co by chtěla. A tak hledá. V sexu přece musí být něco víc, než se jí doposud zadařilo. A možná, pokud najde to, co chce, budeš na housle hrát skutečně skvěle. Odvážné s krásnou hlavní hrdinkou. ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemný nizozemský TV počin o jedné dívčině, které sex zrovna nepřináší to, co očekávala, ale přesto se nakonec stane uspokojení hlavním klíčem jejího úspěchu. Na televizní tvorbu navíc nebývale odvážné. 2* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama