Reklama

Reklama

VOD (1)

Doc West přijíždí do městečka Holysands. Potkává místní půvabnou učitelku a zalíbí se mu její plán pro postavení nemocnice. Je zde pouze jeden problém - peníze. West ale neváhá a vyhlašuje velkolepý turnaj v pokeru s nadějí, že mu jeho hráčské schopnosti vynesou vytoužený obnos. Do městečka se sjíždějí pokerové legendy z celé Ameriky, včetně Westova dávného rivala, jehož přítomnost vyvolá řadu problémů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepšie ako prvý diel. Síce je to stále strašne naivné a detinské, ale už sa to neberie tak vážne. Jak hlavná, tak vedľajšie zápletky sú zaujímavejšie, záporák konečne dostatočne slizký na to, aby som sa tešil ako ho porazia a dočkáme sa aj jednej hromadnej fackovačky. Samotný pokrový turnaj je slabší, ale celkovo sa to dalo. A u mierne otvoreného záveru mi nakoniec bolo ľúto, že nevznikla aj trojka. Takže tesne ale dám aj tretiu hviezdu. 5/10. ()

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

Když tu zatím smrdím sám, tak přidám obsah filmu: Charismatický doktor West (Terence Hill) přijíždí do uprostřed pouště ležícího městečka Holysands po boku místního šerifa a jeho přítele (Paul Sorvino). Nechtěně se připlete do rvačky v baru. Poté co je bitka u konce, je nutné aby někdo ošetřil pochroumané kosti a místní se obracejí právě na Westa. Ten po odvedené práci potkává místní půvabnou učitelku Denise, a zalíbí se mu její plán pro vystavení nemocnice. Je zde pouze jeden problém - peníze. West ale neváhá a vyhlašuje velkolepý turnaj v pokeru a doufá, že mu jeho hráčské schopnosti vynesou vytoužený obnos pro vystavení nemocnice. Do městečka se sjíždějí pokerové legendy z celé ameriky, včetně Westova dávného rivala, jehož přítomnost vyvolá v malém městě řadu problémů… ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Taková televizní westernová inscenace s, už poněkud stárnoucím, Terencem, který už na pistolníka moc nemá, tak musí být šampion v Pokeru :) Všechno, naprosto všecičko v tomhle dílku vypadá levně, ale co, odpočinková podívaná bez větších video ambicí s bývalými filmovými hvězdami. ~~~ Mimochodem, pravý western nečekejte, tady se vystřelí jen párkrát a padne jen jediný mrtvý. Plakát a název je tak dost zavádějící. ~~~ 2,5 * ~~~ PS: Navíc koukám, že tohle je vlastně volné pokračování Doc West, to už ale, pro jeho vlastní dobro, vidět nemusím :) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako ve filmu Doc West (který jsem ještě neviděl, pač ta tříhodinová stopáž mě pokaždé spolehlivě odradí) si Terence Hill zavzpomínal na mládí a své bláznivé westerny, které ho tak proslavily (jako třeba Pravá a levá ruka ďábla). Jenomže v současné době tenhle žánr už prostě nefičí, navíc Terence už není žádný mladík, což je pohříchu dost patrné, a navíc tenhle film disponuje přeukrutně uhlazeným scénářem, takže se v něm v podstatě nic nestane, s jedinou výjimkou se střílí jen do lahví a úvodní bitka zavání levnou groteskou. A pak ten příběh – i na spaghetti western je to fakt slabota. Tu a tam se objeví nějaký ten vtipný moment, ale nic k popukání to není, i když je fakt, že se na to kouká dobře a člověk u toho báječně zrelaxuje. Takže asi takhle – film jako takový nikoho neurazí, ale stejně tak bychom si ho s čistým svědomím mohli nechat ujít. ()

zliteonit 

všechny recenze uživatele

Není to spaghetti western v kterých Terence hrával jako mladý s Budem. Ve filmu přesto zůstalo to dobro z předchozích filmů, takové to něco co vás prostě baví a nenechá vás to na pokoji. Starý Terence je stejně skvělý jako ten mladý a dává celému filmu ten správný westernový náboj, romantiku a dobrý konec. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Když je poprvé řečena přezdívka Erwina van Breukelena „Holanďan“, je řečena anglicky "Dutchman". Po zbytek filmu je však užíván český výraz „Holanďan“. (VMa)

Reklama

Reklama