Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Krásný film o trochu jiné lásce než v ostatních romantických slaďácích. Líbila se mi ta originální myšlenka a přestože jsem závěr čekala přesně takový jaký byl, ta závěrečná scéna mě prostě uchvátila! :) dva hlavní aktéři jsou pro mě velkými hereckými objevy, jejich výkony se mi moc líbily. "I love you..like crazy!" ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Aaaaw. Každej má svůj oblíbenej romantickej film, ne? Tak tohle je můj vítěz. A můžu se na to dívat a dojímat pořád dokola, a nejvíc je ten závěr, protože není úplně jasnej, ale já jsem v tomhle pesimista a rohodně se mi líbí víc, že to jakože skončí špatně, protože to je o to větší drama, všechno jednou skončí, i ta největší láska! Ha! ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela slabé a to mám ústřední dvojici velmi rád. Mám podezření na slabší režii, protože to námětem má co říct. A říct, že to nebylo herecky zvládnuté se nedá. Ubral bych artových momentů a zasněných kamer, které mi neseděli s kameramanem jménem Michael J Fox. 6/10 PS bude to mít mraky nasraných fanoušků a fanynek, co si budou chtít pustit fajn romanťárnu s tou kočkou ze SW a fajn sympatickým mrtvým klukem... ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Zamilování je očividně film o lásce, ale nečekejte přeslazenou romanci. Jacob a Anna jsou očividně, no, zamilování, ale občas jsou odtažití a sobečtí nejen vůči v sobě navzájem, ale i ke svým druhým partnerům. Je škoda, že film do větší hloubky neprozkoumal fakt, že během dlouhých let problematické vztahu si Jacob a Anna našli "lidi, kterými jsou, když nejsou spolu". Protože už tak film netrpí žádnou přeslazeností. Nejcitelnější vada filmu je ale v jeho struktuře. Abych citovala klasiku Zdeňka Trošky: "Neser mě, Blaženo, třikrát posíláme oznámení, že se vemete, nevemete..." Dřív než po hodině stopáže vás to pendlování hlavního páru začne unavovat. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Milostný príbeh môže byť natoľko emotívny, že divákom spôsobí hlboký osobný prežitok. Snímka Šialene zamilovaní z dielne režiséra Drakea Doremusa však nudne ukazuje, ako je prvá skutočná láska vzrušujúca, blažená a zároveň zničujúca. Keď sa britská študentka Anna zamiluje do svojho amerického spolužiaka Jacoba, vrhnú sa tí dvaja do vášnivého a život meniaceho vzťahu. Film Šialene zamilovaní skúma, ako dvojica čelí naozajstnej skúške, keď má byť každý z nich sám a pritom zostať spolu. Prvé čo ma zarazilo bol taký divný strih. Potom preskakovanie a vynechávanie dôležitých bodov, ktoré boli nahradené bežnými prechádzkami mestom a prírodou. To však možno vidieť v každom druhom klipe pop music. Celý ten film bol totálne divný, tie party, stretávanie sa, ich správanie, inu svet vyššej nižšej triedy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)
  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama