Reklama

Reklama

The Blindness of the Woods

Krátkometrážní / Drama
Argentina, 2009, 11 min

Režie:

Martin Jalfen

Scénář:

Martin Jalfen

Recenze (8)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ha, co všechno člověka v jeho filmové pouti potká :-))))) Tenhle argentinský loutkový (pletený, hehe :-) ) softcore kraťas pórek z chladných severských lesů a s myšlenkou se opět zařadil mezi věci, které se opravdu nevidí každý den, respektive musím opět říct, že jsem nikdy nic moc podobného neviděl. Postavy v pletených maskách, slepá rezatá malířka, nadržený dřevorubec, bujaré radovánky a medvěd voyeur - to vše doprovázeno tesknou severskou hudbou a melancholickou ústřední dějovou notou - ufff :-))))) Rozhodně dávám velkou pochvalu a doporučuju každému vyhledavači úžasně netradičních snímků. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak to byla řádná šílenost, ale v tom dobrém slova smyslu. Konečně jsem se zase pobavila u nějakého kraťasu. A vpravdě řečeno jsem na nic podobného snad ještě nenarazila a jediné, co mi zbývalo byl pobavený úsměv se zdvednutým obočím (ano obočím vy prasáci). Tož prostě rezatá mařka jménem Ulricha je slepá a nabrnkne si ji zloděj dřevorubec, se kterým se oddává v chladném a osamělém období zimním radovánkám, ještě předtím než ji stihne okrást a při tom je sleduje perverzní úchyl méďa Béďa. A jak už mnozí naznačili tito herci jsou opletení ve vlně... a jako nevím jak by v reálu dopadlo sekání dřeva, když by byl chlap nahý.... by se mohla stát jistá nehoda zvláště s pletinisem v pozoru. K vidění: http://vimeo.com/15976939 ()

Ifcik 

všechny recenze uživatele

Pozeratelné, miestami smiešne. Určite skvelý nápad ako spraviť niečo nové. Trochu netradičné ale určite to nepokazilo dojem celého filmu. ()

Reklama

Reklama