Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (402)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zápletka není originální, ale příběh je civilní a uvěřitelný. Je to obyčejný film o obyčejných mladých lidech, kteří nemají jednoduchý život a musí se spolehnout jen sami na sebe při hledání toho pravého místa v životě. Život jim kolikrát ukáže svou tvrdou ruku. Každý by se s nimi mohl velmi lehce stotožnit. Tina se mi sem vůbec nehodila. Navíc ji mám pořád v hlavě spojenou s Leošem Marešem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tuhle chvíli se snad setkávám s prvním slovenským filmem, který ve mně opravdu probudil zájem. Jen mě mrzí, že Slováci se o své talenty nedokáží opřít a podporuje je český fond pro kinematografii. Nicméně nutno dodat, že podpořil opravdu povedený film. Lóve je takový upřímný film o generaci současnosti, kterou nelze ovlivnit, protože v dnešní době, ač to někomu přijde jednoduché, ve skutečnosti není zase tak jednoduché žít a tak si svojí radost každý hledá po svém. Výsledkem pak budiž zápletka, kterou vymyslíte snad jenom ve filmu. Nejsmutnější je, že i takové příběhy se občas stávají. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že slovenský film jde nahoru. Dům, Cikán a teď Love dokazuje, že i na Slovensku jsou talentovaní mladí tvůrci. Love má spoustu děr ve scénáři, ale rád jsem mu to odpustil díky skvělému castingu a závěrečnému vyvrcholení. Možná by neuškodilo, kdyby se film ubíral jen jedním směrem. Takhle je to něco z komedie, dramatu, thrilleru a nakonec i kopa romantiky. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že jsem z tohoto snímku měla velice rozporuplné pocity. Česká a také slovenská kinematografie patří k mým oblíbeným odvětvím, stejně tak jako nemám ráda rozinky ve vánočce ale tohle bylo tak trochu jiné kafe. 90ti minutové drama, které bych řekla jsem prožila s hlavními postavami příběhu a bylo mi líto Maťa, že díky neskutečně hloupému "kamarádovi" skončil ve vězení...Nešťastná náhoda může rozpoutat velmi ošklivé závěry a tak tu zbývá trefný název Love nebo Lóve?? ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $637,750▐ Amatérska čvachta, v amatérskom TV prevedení, kde uši neustále píli kvantum nadávok a sedliacke vyjadrovanie, celé zasadené do úžasného prostredia Bratislavy, polovica "hercov" ani nevie čo má hrať, hlavne Tina je čistý otras, prvá polovica príbehu samá prázdnota, v tej druhej to troška neberie kontúry ale ináč suchopárny nepodarok, kde sa dá pozerať len na milú tváričku Kristíny Svarinskej a zopár milo usušnených scénok ale aj tie len schématicky okopírované z iných filmov. /10%/ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Po veľkom úspechu v kinách bol o film záujem aj na filmových festivaloch v rôznych krajinách sveta ako Francúzsko, Poľsko, Bielorusko, Ukrajina, Turecko, Taliansko, či Česká republika. (harryy)
  • Finálny záber filmu bol aj posledným záberom natáčania a nakrútil sa na minútu presne podľa plánu, kedy mala byť snímka hotová. (-ondro-)

Reklama

Reklama