Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sociální pracovník přichází do Gruova domu zkontrolovat, jestli je vhodný pro výchovu dětí. Margo, Edith, Agnes a mimoni se musí postarat, aby vše dobře dopadlo. Pouští se tedy do rekonstrukce ve velkém stylu. Podaří se jim včas proměnit hrůzostrašný dům v domeček plný hraček? (Pethushka)

Recenze (62)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Další z řad povedených krátkometrážních snímků, týkající se jednoho z nejlepších animovaných filmů světa, Já, padouch, kde se o veškerou zábavu postarají úžasní malí mimoňové. V tomto čtyřminutovém snímku, kde se mimoňové společně s Margo, Edith a Agnes musí během chvíle postarat o velkou rekonstrukci domu, kvůli příchodu sociálního pracovníka mimoňové opět jako v každém celovečerním či krátkometrážním snímku dominují. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Další z kraťasů od Despicable me. Tento slabší, sice zábavný, to nepopírám, mimoni parádní jako vždycky, ale Banana je mnohem lepší a zábavnější. Trošku předvídatelné, protože když sociální pracovník odcházel, bylo jasné, kdo bude za dveřmi. Ale paráda bylo, jak byl Gru šťasten, že prošel a pak omdlel "Asi se mu to líbí":) ()

charlie_ando 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru nejpropracovanější a nejpovedenější ze tří kraťasů, které byly stvořeny jako bonus pro prvního Padoucha. Kouzelné holčičky Margo, Edith a Agnes společně s mimoni se pustí do renovace Gruova strašidelného domu tak, aby se z něho stalo útočiště se značkou children friendly. Celé je to napěchované povedenými gagy a milými vtípky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavný bonusový kraťas od tvorcov Despicable Me. Parádna animácia predstavujúca úpravu nebezpečného domáceho interiéru Minionmi a adoptovanými dcérkami v ktorom býva Gru, na bezpečné a roztomilé prostredie pre deti. Veľká škoda, že sled týchto scén nebol použitý vo filme, ktorému by hodnotu zábavnosti určite zvýšil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama