Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatel Stanley Merse má záchvat tvořivosti a vzniká kniha o sériovém vrahovi Harrym Jensonovi. Je jím doslova posedlý, nepomohou ani sexuální hrátky se šlapkou. A tak si na doporučení svého agenta bere volno, aby si vyčistil hlavu a konečně přišel na jiné myšlenky. Vydává se na výlet do buše s partou neznámých lidí. Ovšem vytoužený klid se nedostaví. Hned první ráno je jeden ze spolucestovatelů nalezen mrtev. Merse začne mít podivné záblesky obrazů v mysli, které ho přesvědčí o tom, že se vražd zúčastnil on sám. Začne pochybovat o své příčetnosti. Přešel tenkou hranici od slov k činům? Stala se jeho fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem už několikrát ohraný příběh, ale zpracování je na kvalitní úrovni. Je znát, že film nepochazí z Usa, což byla i pro mě výzva se na tento snímek podívat. A byl jsem mile překvapen, scenář na dobré úrovni a chování postav bylo i v klidu logické a snesitelné. Určitě doporučuji, protože kdo chce poznat trochu jiný mrav napětí, který je budován na kvalitním příběhu s nečekanými zvraty a mrazivou atmosférou, . . . tak to je film přesně pro vás!!! ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Film zpočátku působí jako nízkorozpočtová hloupost, ale nenechte se odradit. Ve chvíli, kdy se skupina ocitne uprostřed divočiny, začne se pomalu rozvíjet lanko nevypočitatelnosti a hra na vraha začíná. Po delší době snímek s dobře budovaným napětím, neohranou zápletkou a podrazácky překvapivou pointou. Herci vystupují chladně a nepřístupně, což je pro děj v podstatě jen přínosem a prostředí vyvolává rozporuplné dojmy zoufalství a zároveň i nadšení z krásné krajiny. Velmi příjemně mrazivý thriller natočený typickým novozélandským stylem. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama