Reklama

Reklama

Recenze (37)

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku bizarní snímek! Jelikož jsem už nějakou dobu seznámen s produkcí společnosti Asylum, čekal jsem, že Všemocný Thor bude něco speciálního, konkrétně speciálně špatného. A to byl v podstatě důvod, proč jsem se na něj chtěl podívat. Rád se totiž občas po náročném dni zasměju nad něčím, co překračuje veškeré hranice bizarnosti. A to tento snímek splnil na jedničku. Tvůrci už během prvních pár minut dokonale znásilní celou severskou mytologii. Tahají z rukávu náhodné postavy a názvy, ke kterým přiřazují (ne)cvičenou opicí vymýšlené významy a schopnosti. Příběh je opravdu špatný a s jeho stupiditou může soupeřit snad jen hloupost hlavní postavy. Třešničku tomu dodávají také otřesné digitální záběry, které se navíc často opakují, aby se trochu natáhla stopáž a asi i ušetřilo. Když to tak celé shrnu, Všemocný Thor by byl opravdu vysoko v žebříčku nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Pokud ale přežijete první čtvrt hodinu, která je dost táhlá, dostane se vám před oči něco tak bizarního, že se u toho zkrátka zasmějete. Protože kdy jinde mátě šanci vidět někoho, jak ková kladivo rukou, nebo Lokiho a Thora, jak po sobě navzájem střílí samopaly. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Stále nechápu, jestli si magoři v "Asylum" dělaj prdel, jako že vždy natočí schválně takovou sračku, aby určitý film vlastně parodovali, nebo to berou fakt vážně. Tak či tak u tohoto počinu nefunguje ani jedno. (jako u většiny). Tady je Thor úplnej loser - herec v jeho roli neméně a Richard Grieco tady vypadá jako nafetovaná zombie. Podle toho i hraje. Tak dělaj to schválně, nebo ne? Tak jako tak dávám odpad. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loki dělá bordel v Asgardu a chce ukrást Odinovi nějaké kladivo moci, které šéf severských bohů prozměnu ukradl nějakému neandrtálci. Kladivo se ocitne v našem světě a Thor s Lokim se tam o něj perou. Příšerná sračka, která se snaží svézt na popularitě Branaghova Thora, ke kterému se ovšem nepřibližuje ani zdaleka. A to považuji dílko s Hemsworthem za silně nepovedené. Jediný, kdo stojí za trochu pozornosti, je neuvěřitelně špatný a přehrávající Grieco. Jeden z nejhorších filmů, co jsem měl možnost vidět. ()

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

1.dabing ■■■■ Na českém znění spolupracovali : Michal Holán ,Filip Švarc ,Martina Hudečková ,Petr Gelnar ,Jiří Schwarz ,Leopold Kohák ,Jitka Moučková ,Irena Hrubá ,René Slováčková ,Roman Hájek ,Jakub Saic ,Kristýna Válová ,Oskar Lodder a další. ☆ Překlad: Martin Havlíček ☆ Zvuk: Vít Janata ☆ Produkce: Jaromír Šindelář ☆ Dialogy: Lea Suchánková ☆Režie: Ivan Holeček. České znění vyrobila společnost Řitka video v DW Agentuře s.r.o. v roce 2013. ()

finy_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný vtip... Možná sázející na vydání v témže roce s podobným názvem jako tento Thor. Každopádně netuším, jak by si někdo něco takového mohl koupit. Je to hnus od začátku do konce. !!!Nekupovat, nekoukat, nebo do smrti budete hodnotit všechny ostatní filmy 5ti hvězdičkami!!! Jen dodám, že jsem viděl 2 druhy kladiv na obrázcích, ale ani jedno ve filmu. Toto jest můj verdikt: odpad!... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama