Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Domec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

velmi zajímavý pilotní díl nového seriálu, s herečkou Sarah Michelle Gellar, kterou známe hlavně ze seriálu Buffy přemožitelka upírů, kde zazářila, jako dětská hvězda, a i tento seriál je stavěn právě pro ni, , jsem zvědavá na další díly, ale rozhodně je to zajímavý projekt, v poslední době, který má svoje tajemno, a diváka pohltí do děje,. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Toto som si nemohla nechať ujsť už len kvôli SMG, ale musím povedať, že už po pilote som bola kompletne namotaná. Ringer bude presne ten typ seriálu z high society, aký sa dobre pozerá. Každý týždeň sa stane niečo strašné a bude veľký cliffhanger a v ďalšom dieli sa to nejako vyžehlí... Pozerala som zatiaľ po 13. diel a dávam si prestávku, lebo už ma to až tak nebaví. Keď sa mi bude chcieť, možno sa k tomuto ešte vrátim. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela navnadil, pak se to nějak zvrtlo, bylo to stále stejné, zamotané až hrůza a neustálé rozmotávání se znovu zamotáváním mě nějak přestávalo bavit, spousta otravných vysvětlujících flashbacků, neustálé skákání co bylo před a co se teprve odehraje mě lezlo na nervy. Přesto každá kapitola skončila tak, že mě nutila sledovat dál až do zpitomělého otevřeného konce, jakoby scházela alespoň ještě jedna epizoda. Přesně mé pocity vyjádřil Ydrosten ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ringer byl k začátku roku 2013 vůbec nejprodávanější seriál televizní stanice CW na internetovém portálu iTunes. Celkově se pak jednalo o pátý nejprodávanější seriál na DVD vysílaný televizí CWTV v USA. (Patw)
  • Postavu Juliet Martin měla hrát původně Caitlin Custer. (Ajka1)
  • Jména postav Sarah Michelle Gellar, Bridget a Siobhan, jsou obě irského původu a obě jsou variantami jména Joan, které v překladu znamená "Bůh je dobrý". (Fevas)

Reklama

Reklama