Reklama

Reklama

Zlo přichází

(TV film)
  • Kanada Something Evil Comes (více)

Obsahy(1)

Když je mladý právník zavražděn, aby nevyšlo najevo nebezpečné firemní tajemství, jeho sestra čelí útoku najatých zabijáků, kteří přišli dokončit svou práci. Lapeni v hrozné bouři musí ona a hrstka přátel bojovat o přežití nejen proti přírodě,ale i proti vrahům, kteří přišli na osamělé panství umlčet všechny,jež by mohli představovat hrozbu.V Brazílii je zavražděn mladý právník Edwin Vaster, který zde pracuje pro velkou těžební společnost. Právě její vedení je zodpovědné za jeho smrt. Na jeho pohřbu se ve Spojených státech sejdou jeho přátelé a jeho sestra. A právě někdo z nich má být adresátem e-mailu, který Edwin před svou smrtí poslal a který obsahuje složky, obviňující společnost ze zavinění vlny cunami v Thajsku. Zabiják Macklin musí zjistit, kdo z nich to je a složku získat. V sídle Vasterových, kde se všichni po pohřbu sejdou, se odehraje lov, kde nechybí oběti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dobso 

všechny recenze uživatele

Herecke vykony strasne. Zdlhave rozhovori ktore cloveku nic nepovedia. Spravanie hercov absolutne nezodpoveda realite. Ale film sa niesol cely cas v atmosfere napatia. tak 30 % idealne ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný a nezajímavý film, který se dále může "pyšnit" i velmi špatnými výkony herců. Ten zcela generický český název "Zlo přichází" už nemohl evokovat více podřadnou filmařinu. Distributoři se očividně nesnažili snímek jakkoliv zvýraznit, což už jen vypovídá o jeho naprosté postradatelnosti. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

SPOILER Možná proto, že se jedná o kanadský film, tak všichni herci byli pro mě neznámí. Ale rád vidím nové herecké tváře. Zvláště když jejich výkony jsou celkem dobré. Příběh byl možná jednoduchý, ale dost zajímavý. Ve druhé půlce filmu jsem měl pocit, že se jedná trochu o psychothriller. Počet zabitých, kterých bylo 5, byl pro mě ideální - je to pak thriller, jak má být. Téměř od začátku bylo jasné, že film musí končit smrtí zabijáka Macklina. Zajímavé bylo, že zemřel hodně podobně jako 1. oběť - právník Edwin Vaster. Jen to bylo trochu velkolepější v bazénu místo vany. Zvláště konec filmu mě přesvědčil, že mám přidat ještě jednu *. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek „mohl“ mít krásně našlápnuto k označení slušný kanadský thriller, ale slovo mohl je velice důležité. Stejně jako fakt, že on ten film není zas až taková bída, jak naznačuje zdejší hodnocení (29%). Začátek přitom nevypadá vůbec špatně. Úvodní vražda, pohřeb, nutné seznámení s bandou postav a prostředím domu, kde se bude odehrávat zbytek děje...To vše bylo v pořádku. Dokonce jsem si naivně myslel, že bych mohl sledovat nějaký ten pokus o „slasher“, hold místo aby započalo slušné vyvraždování neznámých herců, započala jakási podivná honička po domě, kde se každý vyhýbá každému, kde nikdo nikoho nevidí, neslyší...Nájemný zabiják se nám presentuje jako nemilosrdný borec, ze kterého se ale postupem času stane Copperfield a obyčejný naivní kokot. Takže za pěkné herečky (pro Olivii Cheng mám slabost), několik jakžtakž slušných scén uprostřed filmu a nepřemrštěnou stopáž dávám alespoň slušný podprůměr. 40% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama