Reklama

Reklama

Maskovaný vrah je polomrtvý odvezen lidmi ze své organizace do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Poté může pokračovat ve svém řádění a pomstít se těm, kteří ho málem připravili o život... Chromeskull, zabiják s chromovou maskou, je odvezen svou organizací do tajné nemocnice, kde mu je implantován obličej a zotavuje se ze svých zranění. Jeho poskok Preston zatím chytí slečnu, která mu zranění způsobila, a zabije ji. Se zavražděnou dívkou byl i mladík jménem Tommy, kterého chce organizace také zabít.
Po třech měsících se Chromeskull opět postaví na nohy a jeho podřízení pro něj mají novou zábavu. Je to mladá dívka jménem Jessica, která je na očním spolu se svou matkou. Má před operací očí a špatně vidí. Chromeskull si pro ni přijde a při tom zabije i její kamarádku. Na místo činu přijedou policisté, kteří vyšetřují oba případy zavražděných dívek. Tommy se mezitím dostane ke své přítelkyni, kam přijde i Chromeskull a jeho přítelkyni zabije. Tommy si mezi tím odskočí ven, tam ho chytnou policisté a odvezou ho na policejní stanici, kde ho vyslechnou. Mezitím si Preston vyrábí nástroje na mučení a vyhrožuje Jessice...
Jessice se podaří vysvobodit a zavolá své matce. Stále však je v uzavřené továrně, odkud se dostat nemůže. Matka zburcuje policii. Mezitím pomocník Chromeskulla Preston zabije policistku, která se vydala pátrat poblíž jejich úkrytu. Preston se pak vydá na policejní stanici a chytí Tommyho.
Policie pošle další kolegy k místu, kde se ztratila pátrající policistka. Mezitím Preston dovleče Tomyho do skrýše. Chromeskull Prestonovi sdělí, že už ho v rámci organizace nepotřebuje. To se Prestonovi nelíbí...
Tommymu a Jessice se podaří vysvobodit. Tommy jí řekne, že Chromeskull zabíjí holky a natáčí si to. Pak zavolá na policii a ta se ho snaží vystopovat podle mobilu. Mezitím se Preston oholí dohola, protože chce být jako Chromeskull, a také si nechá vytetovat lebku na břicho. Dva policisté zatím dorazí ke skrýši, kde objeví auto kolegyně. Zavolají posily a rozhodnou se pátrat dál... (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

666teen 

všechny recenze uživatele

Víc chrómu (dvakrát). Hnusnější roštěnky (mockrát). Blbější příběh a chování postav (to je oproti jedničce na pováženou)! Povedené góre (móre). Motivace a pozadí za Chromoskullem stále tajemství. V hlavní roli Zevl 90210 (nebylo na koks). Jsem skromný pervert. Jako náhrada za Modrou Lagunu naprosto dostačující. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No ja som tu mal problém sa v tom celom zorientovať, lebo jednotku si pamätám len matne (budem sa k nej musieť niekedy vrátiť). Našťastie som niekde vyhrabal, že som jej dal 50%, a túto dvojku vidím približne rovnako. Titánová papuľa vraždí každého na koho natrafí, takže nejaká veľká inovácia tu nie je, ale nevadí. Taktiež mi nevadilo prostredie továrne - je pravda, že keby sa to odohrávalo v lese, tak by som dal možno štvorku, ale keď to nie je les, tak to mám už u prdele, nech je to hoci aj na severnom póle. Horšia však bola roztrasená kamera, neviem, nejako blbo sa mi na to pozeralo. Na priemerné hodnotenie to však vyťahuje parádna brutalita - a asi ani o nič iné nešlo. Tak či onak by som privítal ešte viac obetí. Celkovo OK, ale nikdy to nebude patriť medzi moje favorizované horory, lebo sa poľahky stratí medzi kvalitnejšie nakrútenou "konkurenciou" a som si istý, že keď nakrútia trojku, zase budem pičovať, že si nepamätám dvojku... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,, Budeš mě učit všemu, co znáš?" ,,Ano..." Fik, šmik, křup, rup! Ještě větší masakr než první díl. Pravda ale je, že chvílemi film ztrácí tempo. Tvorba videodeníčku by zasloužila vystřihnout! Triky a gore efekty jsou opět exceletní, ale kromě kamery také jediným velkým plus. V určitém momentě se objeví chromoví lebkouni dva a film se začne podobat sérii Saw. Snímek jsem si sice docela užil, avšak opětovné podívání nejspíš nehrozí. Závěr je trochu překombinovaný a při tom je pořád nejasné, pro koho se to všechno děje. Jednu hvězdičku přidám za odhalenou prsatku z prvního dílu, jelikož tam jen špulila svoji hruď (byť silikonovou...). Alespoň že pokračování má odpovídající název. P.s. oddělení naprosto neschopných policajtů se nechá vymlátit, ale napůl slepá holka...nu...tomu se říká scénáristický průjem. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pritvrdené , charakterovo rozmnožené pokračovanie . Slash ( N.Principe ) nie je na tom až tak zle, ako by si to odporca podobných snímkov prial. Tá neúnavná zábava v hľadaní dier a výkyvov (ne)schopnosti v reźisérsko / scenáristickej práci , pôsobí veselo . Je to na slušnom podnose podaný snímok , od fanúšikov , pre fanúšikov a momentálne nepotrebujem vidieť H , aby som nad jeho posolstvom a spracovaní dumala do " konca roka ". OK nočná skratka. NEODPORÚČAM okrem seba NIKOMU ! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tentokrát musim jít do nadprůměrných čísel. Tohle je totiž MASAKR!!! Chromový zabiják má svojí práci rád, a tak po sobě nechává ještě větší svinčík, než minule. Boda, řeže, seká se svým typickým náčiním plus několika efektními vylepšováky, a fandovské srdce bije radostí. Změna prostředí a nahlédnutí do tajemné organizace filmu určitě pomohlo. Dokonce mě ani nesral David Silver s Myersovo dospělou neteří. Jak jsem se u jedničky místy nudil, tak jsem se u dvojky výborně bavil. A trojka by bodla. P.S. Po závěrečných titulkách film pokračuje! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles ve státě Kalifornie. (Terva)
  • Když je Jessica (Mimi Michaels) unesena, zůstane její telefon v bytě, ale později, když je uvězněná, vyndá z kapsy telefon, který má však mít policie. (Terva)

Reklama

Reklama