Reklama

Reklama

VOD (1)

Jedné zimní noci v New Yorku se sirotek Peter (Colin Farrell) pokusí vykrást honosné sídlo. Ačkoli si myslí, že je dům prázdný, najde uvnitř jednu z dcer majitele. A tak se zrodí láska mezi mladým irským zlodějem a krásnou umírající dívkou. Zimní příběh se odehrává v mytickém New Yorku v časovém rozpětí delším než jedno století. Je to film o zázracích, prolínajících se osudech a odvěkém střetu dobra a zla. Peter Lake (Colin Farrell) je protřelý zloděj, kterého by nikdy ani nenapadlo, že mu ukradne srdce krásná Beverly Penn (Jessica Brown Findlayová známá ze seriálu Panství Downton). Jejich láska je však prokletá. Dívka trpí smrtelnou formou souchotin a Peterovi předpověděl mnohem krutější smrt jeho bývalý učitel, ďábelský Pearly Soames (Russell Crowe). Peter se zoufale snaží zachránit svou jedinou pravou lásku, bojuje o čas a proti silám temnot. A to i navzdory tomu, že Pearly dělá vše, co je v jeho silách, aby mladíka porazil - vítěz bere všechno a poražený bude zatracen. Peterovi může pomoci už jen zázrak a pouze čas ukáže, jestli se nějaký opravdu stane. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (407)

maseer2 

všechny recenze uživatele

úděsná záležitost postrádající hlavu a patu a krom toho vlastně i úplně všechno ostatní.. v podstatě jsem celou dobu jen kroutil hlavou nad tím, že téhle kravině propůjčily své ksichty takové herecké persóny jako Farrell, Crowe anebo Smith (ten zde jednoznačně potvrzuje svůj naprosto mizerný čuch na role v poslední době).. všichni zmínění navíc hrají hrozně špatně, a tak jediným pozitivem celého filmu nakonec zůstává kouzelná Jessica Brown Findlay.. k odpadu chybí opravdu málo - 1* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle od Odpadu! zachraňuje skutečně jen těch pár efektů a tři čtyři herecké ksichty, jinak je to totiž neuvěřitelná hovadina, na níž padlo minimálně, a teď si sedněte na zadek, $60 milionů. Za co? na DVD/BR krabičce, jak bývají vypané nejhalasnější skvostné výkřiky recenzentů, by mělo stát: "Gangs of New York meets Stardust - WTF?". Nuda, nezáživnost, nesmysl, blbost a hovadina v jednom předraženém projektu, který v kinech ve světě nezískal ani polovinu vložených peněz. Nádherná ukázka propadáku. Těžko říct, jestli to je taková pitomost i v knižní předloze, nebo to jen zmrvili autoři filmu. ~ 0,5* ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů s největším počtem WTF momentů, který jsem za poslední dobu viděl. Nevím co tím chtěli autoři říct a netroufám si tvrdit, jestli to věděli herci, ale film se snaží tvářit jako velkolepá romance s prvky fantasy, ale nedává žádný smysl a jedna trapná scéna střídá druhou a divák nemá šanci vědět, co a proč se právě děje. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Mohla to být nádherná pohádka, jak naznačovat trailer, ale bohužel není a skutečnost je taková, že se jedná spíše o průměrný snímek po kterém neštěkne po nějaké době ani pes. Ono ani není moc o čem psát vše už tady bylo, tak snad jen málo něco k hereckým výkonům. Crowe podle mě docela přehrával a moc mi na roli démona nesedl, ale určitě lepší, než Will Smith v roli samotného Lucifera to jsem se opravdu od srdce zasmál. Colin v pohodě. Rád bych v tomto případě viděl v brzké době remake, protože tento příběh má na víc. 5,5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mála iných, bizarných fantasy ktoré sa občas ukážu na plátnach kín. O to horšie je, že ide o nezdar. Obrovský potenciál bol zničený nedobre napísaným scenárom, ktorý ani hviezdny ansámbel nedostal z podpriemeru. Nefunguje to ani v emocionálnej rovine, sentimentálne scény nedokážu divákom pohnúť ( a to vôbec nie som cynik ). Možno sa časom z tejto raritky stane kult, ale dnes to je za horšiu známku. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy Marka Helprina „Winter's Tale“ z roku 1983. (R´Hell)

Související novinky

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

03.02.2012

V uplynulých měsících zhubl k nepoznání a je připravený do akce. Jenže co to bude? Darren Aronofsky mu právě nabídl hlavní roli v biblickém eposu Noah (poté, co kvůli vytíženosti odmítli Christian… (více)

Reklama

Reklama