Reklama

Reklama

Lovci lebek

(seriál)
USA, (2011–2012), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Domenick Lombardozzi, Laz Alonso, Brooke Nevin, Jimmi Simpson, Malcolm Goodwin, Serinda Swan, Hubert Boorder, Robert Knepper, Derek Webster, Glen Warner (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Aby dopadli unikajúcich zločincov, skúsení šerifovia využijú služby bývalých trestancov, ktorým sa úspešne podarilo ujsť z väzenia. Kto sa najlepšie vžije do mysle väzňa na úteku? Bývalý úspešný utečenec z väzenia! Keď z väzenia ujde vrah August Tillman, federálni maršali Charlie Duchamp a Ray Zancanelli zvolia neortodoxný prístup na jeho dolapenie. Vytvoria špeciálnu skupinu zloženú z maximálne troch najväčšmi nepolapiteľných utečencov, ktorých kedy Ray chytil. Odsúdení Lloyd Lowery, Philomena „Philly“ Rotchlifferová a Shea Daniels s pomocou súhlasia iba v prípade, že sa im skráti doba trestu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

VanThomass 

všechny recenze uživatele

1. sezóna: Pokud někdo čekal, že se bude jednat o seriál ve stylu Prison Break musí být asi zklamán, jelikož jediné, co je společné je vězeňské prostředí a útěk. BK je spíše kriminálka, kde si US maršálové berou na pomoc vězně. Mírným zklamáním pro mě je, že každý díl je prakticky "stejný". Vždycky uprchne vězeň a sestavený tým se ho snaží chytit. Tím si myslím, že z tohoto seriálu vznikne další kriminálka, ovšem na trochu jiný způsob. Spíše jsem čekal, že se bude jednat o jeden ucelený příběh, který se potáhne třeba celou první sezónu nebo i více řad podobně jako právě Prison Break. 70 %; 2. sezóna: To, co jsem mírně hanil v první řadě, bylo v té druhé bohatě splněno a tuhle partu jsem si prostě zamiloval. 90 % ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem,že je naprostý nesmysl srovnávat lovce lebek s prison breakem...Prison byl určitě alespon v prvních dvou seriích daleko výše, v dalších dvou,ale zase pod úrovní, proto u obou dávám čtyři hvězdy a skoro stejné hodnocení. Lovci lebek jsou taková "coolovská" oddechovka na večer, bez nějaké strhnující akčnosti či drtivého zapojování mozkového traktu.Seriál má od všeho trochu a řekl bych že si na nic nehraje, za což má odemě tak vysoké hodnocení. 62% ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, nuda. Po čtvrtém dílu mi to došlo. Tímto jsem se se seriálem rozloučil. Každý díl má naprosto stejné schéma. Uteče zločinec a 5 nesympatických postaviček ho 45 minut chytá. Nejsem příznivcem kriminálek a bohužel tento seriál je kriminálkou se vším všudy. Tento seriál nemá naprosto žádnou budoucnost. Otázkou pouze je kolik dílů každý stráví než seriál odsoudí a nasměruje do odpadních vod. A to ani nekomentuji naprosto debilní chování všech postav. Odpad! ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě prostě dostal. Má to spád, postavy mi jsou velmi sympatické a občas mají dobré "hlody" (hlášky). Je to přesně seriál dle mého gusta a navíc je zajímavé sledovat osudy vězňů, kteří pomáhají řešit případy s tím, že za odměnu za každý vyřešený případ se jim trest o měsíc zkrátí a naopak prodlouží, když jeden z nich něco provede. I když jsou to trestanci, každý se svou minulostí nejde jinak než s nimi na konci sympatizovat a fandit jim. V realitě by bylo o dost stěží posuzovat charakter skutečných trestanců. |Litovat je? Fandit jim? Nebo je odsuzovat?| A měli by jsme je všechny posuzovat stejně nebo podle míry činu, který spáchali? Přece jen vražda je vražda i když zabijete v sebeobraně, afektu nebo naopak úmyslně. Je to vlastně něco podobného jako v Zelená Míle. I když víte jakou ohavnost hlavní hrdina provedl stejně se nakonec neubráníte pocitu lítosti vůči němu... ()

radys.v 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Breaking Kings by si zasloužily větší hodnocení :). Je to seriál lehce odlišný od ostatních "kriminálek". Jediný mínus, které vidím je, že až na jednu výjimku vždy každého dopadli (myslím, že kdyby sem tam někoho nedopadli a nesnížil se trest o měsíc by bylo lepší). Velkým zklamáním je závěr, jestli se to vůbec dá tak nazvat - bohužel, 3. serie nakonec nebude a tudíž jsme bez vyvrcholení. Obdobně dopadl i seriál My name is Earl - nejdůležitější věc nechali do dalsí serie, která se nakonec nenatočila. ()

Galerie (236)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama