Reklama

Reklama

Atrocious

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

beba789 

všechny recenze uživatele

Strašně to natahovali ...něco se začlo dít přesně v půlce filmu jako v Paranormal activity 2.Ale zase o proti PA2 je to větší lekačka a určitě lepší příběh.Herecké výkony jsou průměrné.Samotné postavy jsou snad jedni z nejhloupějším co kdy v hororu byly.Konec zajímavej a děsivej.Na jeden nudnej večer to nebylo špatné.43%. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že úspech Paranormal Activity sa dočká toľkých coverov a napodobenín, avšak s výsledkom, ktorý nie je moc priaznivý.Film aj cez krátku dĺžku miestami nudil, nemal nápad, ba dokonca, čo je najväčšou chybou-nestrašil....Svetlou výnimkou za čo Atrocious pochváliť je ,,jakš-takš,, originálny a prekvapivý koniec. 2,5* ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

V závěru španělské duchařské báchorce efekt nechybí a psychické zdrcení postav servíruje relativně přesvědčivě. Celkově však trpí obrovskou nevyvážeností. Všechno předtím je totiž amatérská slátanina téměř bez náznaku horrorového žánru. Dlouhou dobu je děj nulový, napěti nijak negraduje, scénář nenabízí žádné zajímavé detaily a mdlé postavy nejsou schopny vypustit jedinou zajímavou větu. Jen moje nezdolné sympatie k roztřeseným záběrům z ruční kamery mi brání dát filmu větší čočku. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nerád pozerám filmy v Španielskom dabingu ale tak trailer ma nato navnadil a bola to chyba.Čakal som aspoň priemerný horor ale nič.Hneď na začiatku poviem že sa nemusíte vôbec báť.Prvá pol hodina nudné kecanie potom zabijú psa čo ma nasralo a potom ďalšia pol hodina behanie v labyrinte kde nieje nič vidno no vlastne je stromy.Atmosféru to ale malo ale to je vážne všetko ak sa chcete báť tak nedoporučujem ale na nudný večer celkom ujde. 3* len preto že na konci aspoň vysvetlili čo sa stalo . ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V rozpätí týždňa som skukol tri ručnokamerové horory - Grave Encounters, The Tunnel a Atrocious a kým prvé dva menované majú aspoň slušne mrazivú atmosféru a disponujú fungujúcimi ľakačkami, španielsko - mexický Atrocious v podstate nemá diváka čím vystrašiť. Je to také zmätené lesné nič na spôsob Blair Witch, na svoje si tu však možno prídu aspoň amatérski botanici, ktorým tento film ponúka jedinečnú možnosť z najrozmanitejších uhlov detailne študovať vegetáciu južného Katalánska. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama