Reklama

Reklama

Mladý muž (Facundo Espinosa), kterému se za záhadných okolností ztratila přítelkyně, je ochoten podniknout cokoliv, aby ji získal zpět. Pátrání jej přivede do domu, obsazeném dvojicí chladnokrevných zabijáků, vybavených pětadvaceti bednami výbušnin, které se ztratily v období argentinské vojenské diktatury. (Caminzind)

Recenze (49)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když nezapočítám závěrečné titulky, film má 74 minut, což je naprosto optimální stopáž na rozehrání nějakého pořádně atmosférického pekla. A taky že jo. Bez zbytečné omáčky se vrhneme do podivného baráku uprostřed předměstí, kde nás zákonitě zmáčejí litry studeného potu. Že psychopati a nitroglycerin je kurevsky šílená kombinace, o tom se přesvědčí skupinka hlavních hrdinů, kteří budou mít kromě mokrých spoďárů i plné ruce práce, aby vyvázli se zdravou kůží. Bogliano tentokrát sází na hutné napětí, slušné lekačky, dravou hudbu, co vám zaručeně zrychlí tep, a v neposlední řadě i několik perfektních zpomalovaček, v níž efektně vybuchuje nitrák a z lidí dělá sekanou. Pro režiséra je tohle určitě nesmírně jistý krok dopředu, a já si ho tak zapisuju do mýho seznamu přísně střežených tvůrců. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s režisérem Adriánem Garcíou Bogliano a velmi pravděpodobně i poslední. Ne, že by mi Sudor frío připadal nepovedený, naopak, jen to nějak není zcela můj půlitr piva. Film neustále osciluje mezi exploiťákem plným napětí a parodií sebe sama. Ta druhá poloha se objevuje hlavně v místech, kdy se domem, ve kterém se odehrává celý děj, pohybuje dívka politá nitroglycerinem a snaží se aby nevybuchla. Velkým plusem je opravdu povedený hudební podkres a některé scény, jako třeba fake videochat, kterým zabijáčtí důchodci lákají do svého doupěte důvěřivé dívky. Před kameru posadí blonďáka, kterému chybí nejen jazyk aby nekřičel, ale taky všechny končetiny, aby se moc nepohyboval. V rámci exotičtější produkce jistě zajímavá podívaná. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nemienim sa rozptylovať nad tým , že niekto natočí skoroNič a následne absolvuje míľový krok , aby natočil poloNIČ. Že si argentínsky underARG Bogliano leští ego vďaka kamere ( podobné kamerovky vidíś v každej reklame na... čokoľvek ) , primotá do toho aj ARGiktátorský režim ( silné nóvum ) , tak to ma neosloví ani keď bdiem. Scenár, ktorý zmrskal so svojim bratom, dal akurátny priestor 2 senilom , z ktorých bol 1 NEpresvedčivejší , ako ten 2.( okulkáč bol výnimočne faynový a to hlavne v závere ). Pátranie po priateľke s priateľkou , ako dôvod na absolvovanie úsmevného " nitro-glycerín torture , geriatrickou formou ??? ". OK. Po 2. projekcii by som určite bodík vykopla , to však zásadne nerobím...ale sústredený strach , tak ten Ma teda prepadol a ukradol Mi takto pokojnú noc. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavej jak si Bogliano povede po parádním No Moriré Sola.A výsledek je pro mě zklamáním.Největšími mínusy filmu jsou nelogičnost a stupidita postav(většinou se nad nelogický chování postav dokážu povznýst,ale tady mi to prostě nešlo) a ještě větším průserem byla absence napětí.Já si prostě nemůžu pomoct,ale na mě ty rádoby napínavý scény nefungovaly.Navíc naháněčka se starým dědkem mi přišla vtipná až trapná.Hlavní zachránce ostatně jako většina herců nepředvedli žádný extra výkony,ale to je to poslední co by mi vadilo.Naopak vyzdvihnout musím hudbu a některý scény(ale bylo jich pomálu).U jedný jsem doslova chrochtal blahem.No škoda.Potenciál tenhle film měl obrovskej,jenže zůstal nevyužitej. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totálně divný film, který vymýšlel a později zrealizoval čistý schizofrenik. Zkraťme to, nic tady nedává smysl. Dva důchodci (invalidní) lákají do svého domu důvěřivé puberťáky, aby je mohli omatlat výbušnou tekutinou a zkoušet je z jejich slovní zásoby, pokud je malá, pak zemřou. Do toho sem přichází člověk, který jde hledat bejvalku a najednou se ve sklepě objeví zombies. Do toho všeho po baráku vybuchují vlasy, nůžky a jiné běžné věci (omatlané tekutinou) a sousedi šňupající kokain si nikdy ničeho nevšimnou. V tomto duchu film plyne celou dobu a i když se to na papíře zdá až bizarně zábavné, je to nuda k posrání. Jedna hvězda za detailní záběry a za namatlané nahé tělo jedné z hereček. 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama