Reklama

Reklama

Hókago no Pleiades

  • Japonsko 放課後のプレアデス (více)

Recenze (3)

strougy 

všechny recenze uživatele

Dívčiny se zářivě barevnými vlásky (přeliv hlavní hrdinky je nikterak překvapivě růžový) tu lítají na košťatech a pomáhají těžko popsatelné modré kouli chránit kusy jeho vesmírné loďi před zlem, co vlastně nakonec ani zlo není. Díky krátké stopáži (4 epizody po 5 minutách) je to vcelku svižné a nemá to tudíž čas na to, aby mě to výrazně otrávilo, vzhledem k otevřenému konci se ovšem obávám, že se jedná pouze o úvod k nějaké plánované sérii. A taková představa mi přijde poněkud děsivá... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Videné 2 dni dozadu, no už na druhý som si na to ani nespomenul - a asi je to tak aj lepšie... Takže 1* viacmenej za to, že vás to otravuje len chvíľku... ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Možno shlédnout např. zde : http://www.youtube.com/watch?v=XG0wl0RxJks&feature=related - no a k hodnocení...napřed jsem měl rozepsaný sáhodlouhý koment s popsanými jednotlivými díly, kde jsem byl vtipný (aspoň jsem si to myslel) a kde jsem používal vesmírný žargon (vlastně to nebyl žargon, jen jsem chtěl být zajímavý), nakonec jsem se na to vykašlal a píšu tenhle nesmysl.Létající, proměňující, mluvící, kawaii atd. atd. je originální asi tolik jako Turecké filmy (takže vůbec).Navíc mám pocit, že tohle by se daleko lépe vyjímalo jako hentai (co taky ne..že).Hōkago no Pleiades je zbytečné, ale díky své délce ne zas tak nudné dílko, které zapomenete v nanosekundě po dodívání...jsou tři možnosti dalšího vývoje - v té nejhorší možné bude následovat pokračování (nemám iluze, že bude stejně blbé jako toto), střední - nic nebude, a té nejlepší - udělá se z toho hentai.Uvidíme.Slabé 2* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama