Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (582)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se Sylvester Stallone vrací na scénu daleko častěji, i když Bullet to the Head není filmový zázrak, tak je to při nejmenším stravitelná záležitost. Sly stále hraje na nejvyšší úrovni a v jeho věku forma obdivuhodná. Akce je povedená, hlavně poslední fight s Jasonem Momoa (herec ze seriálu Game of Thrones). Od začátku nejde o originální dílo, které bychom v mnoha filmech neviděli, přesto se divák může bavit díky Sylvesteru Stalloneovi a jeho hláškám, které nikdy neomrzí.. 6/10 = 62% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledných stalloneoviek, na aké sme boli zvyknutí z osemdesiatych rokov. Sylvester sa dostal do najlepšej formy za posledných desať rokov a tak je to treba zúročiť. Za každú cenu. Nevadí, že scenár je nahovno, hlavne že vidíme Stalloneho v plnej kráse, s kvérom v ruke, odhodlaného dokázať, že má na to postaviť sa záporákom ako pred tridsiatimi rokmi. Nekompromisné postupné vymazávanie všetkých postáv, ktoré sa objavia pred kamerou, akcia síce mohla byť trošku divácky prístupnejšia a final-fight mohol mať lepšie vygradovanie, ale kašľať na to. Pokiaľ nemáte problém vychutnať si akčné béčko v plnej kráse, tak smelo do toho. 70%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Cítím jistý pocit uspokojení z toho, že film v amerických kinech totálně propadl. Tento typ osmdesátkových akčních filmů je mrtvý a měl by mrtvým zůstat, žádné oživování! Jednou za rok/dva v podobě týmovky (Expendables) nebo na videu budiž, ale kdyby se z toho měl stát silný trend pro větší produkce ... no potěš pánbů. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pocta osmdesátkám jako blázen. Od hudby, přes střih, zvuky úderů, voice-overů, scénáře. Hill to poskládal dobře, snímek funguje. Nechce toho příliš říci, ani moc nemá co. Pobavit, nostalgicky zavzpomínat a jít dál. Stallone je i ve svých letech ve fantastické formě, akce je drsná, bez zpomalovaček, krve spousta, přesně tak, jak se sluší a patří. Jason Momoa je fenomenální shooter protivník. Byla to solidní zábava. Bez dalších ambicí. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

To je nějaký fórek né..? Kult namistrovaného a nezničitelného pana Cartera je zpět, což by ještě nebylo tak špatné. Horší je že se pan Carter stará o úplně připitomělého asijského policajta a celý film na něj má nervy. Že by začínal senilnět... no dcerku má, už jen chybí vnoučátka. Jen díky Stallonemu a posledním 5 minutám filmu jsem dal 2 hvězdy. Celý film pohřbil naprosto děsivej scénář a režie. Za mě 40% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • V závěrečné scéně v baru Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) dopíjí skleničku whiskey. V následujícím záběru kdy ji pokládá na bar, však není prázdná. (masekjc)
  • Natáčení probíhalo od 27. červne do 25. srpna 2011 v Louisianě, New Orleans a New Yorku. (m.a.t.o.)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama